VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

6 SAKER JAG INTE KLARAR MIG UTAN!

1. Ögonfransar, är verkligen något jag prioriterar. Tycker hela utseendet framhävs med snygga fransar, och jag har naturligt väldigt korta & icke befintliga fransar så för mig blir det oftast fransförlängning eller lösfransar.

2. Cropped hoodies, kanske inte super snyggt just nu med en stor bebismage men annars är det så JÄKLA snyggt! Mitt absoluta favoritplagg att både träna i & ha till vardags:

Länkar till några snygga hoodies här nedan:

VIT CROPPED HOODIE

GRÅ CROPPED HOODIE

SVART CROPPED HOODIE

(I samarbete med Campadre.se) *adlinks

3. ISLATTE, ni som följer mig på Instagram story vet hur mycket kärlek jag har för islatte. Jag brukar göra den på:

1/2 kopp kaffe

1/2dl soya mjölk (ibland med vaniljsmak)

Massa is

(Bild lånad från Google.se)

4. Min BIL, detta är nog något alla mina vänner känner till väldigt väl.. hur besatt jag är utav min bil, jag AVSKYR kommunaltrafik i form utav tunnelbana, buss, tåg .. får riktig panik och håller mig gärna borta från det helt! Så jag lever i min bil, den är väldigt viktig för mig haha! Och har precis köpt en NY! ÄLSKAR ?

5. SILVER INPACKNING & min frisör såklart, att känna mig fräsch i håret är otroligt viktigt för mig! En bra hårdag = en bra dag.

Jag länkar till den inpackningen jag använder HÄR , för att hålla ”gula” toner borta. Sen är min frisör @byjannice världens bästa & gör mig alltid nöjd! Bästa känslan när jag varit hos henne och tvättat håret, ni vet den känslan? Underbar.

6. BUS, brun utan sol räddar mitt liv. När jag är brun så känner jag mig fräsch! Min favorit BUS är denna: BUS

Kan tyckas vara många ytliga saker och svar JA, jag är väldigt mån om mitt utseende och lägger mycket fokus på det! Och det hoppas jag är okej med er ? sen förstår väl alla att det allra viktigaste och det jag absolut INTE skulle klara mig utan PÅ RIKTIGT, är min familj & sambo & vänner. Men ni är smartare än att tro något annat!

Har ni något som ni inte klarar er utan? Dela gärna ? puss på er


Kommentarer


  1. Annelie 16 augusti, 2018 on 07:25 Svara

    Hej, är det någon speciell St. Tropez BUS du använder? Där finns ju så många ☺️ Och använder du samma till ansiktet? Tack på förhand och lycka till med allt ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna