VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TRÄNA HÖGGRAVID?

Ja hur är det egentligen? Får man träna, är det farligt? Tränar jag som jag gjorde tidigare? Mycket frågor kring detta ämne och det finns ännu mer svar om man googlar..

Vi kan börja med detta – det är inte farligt. Tvärtom, det kan underlätta något enormt både under din graviditet, efter och under själva förlossningen! Dock bör man läsa på lite kring träning som gravid, man ska inte göra allt och det finns en hel del övningar som bör undvikas. Men detta är väldigt individuellt.. en person som redan innan graviditeten tränade mycket och har goda kunskaper kan inte jämföra sig med en person som aldrig tränat i hela sitt liv och har noll kunskap.

Mitt tips är att ta hjälp utav en kunnig, få övningar som passar dig och din nivå och träna utifrån det!

Jag har tränat på under hela graviditeten, men inte alls på samma sätt som innan. Mycket lättare vikter och hållt mig till de övningar jag känner mig trygg i! Idag körde jag ett rygg / axel pass med fokus på hållning, delar lite bilder nedan på övningarna jag utförde ?


Kommentarer


  1. T 11 augusti, 2018 on 17:25 Svara

    Hej fina!

    Jag har tränat mycket tidigare och ganska ofta. Men har haft ett uppehåll på ca.6-7 månader. Nu är jag gravid i v.18 och vill försöka träna igen. Har tränat idag och igår men gick hem idag då jag blev osäker på vad jag jag får träna och inte. Har du några tips? Eller tips på hemsidor som kan hjälpa? Googla lite men hittar inget jag blir klokare av. Antar att jag borde tänka som en person som aldrig tränat eller vad tror du?

    Kramar ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna