VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

INFO OM MINA TRÄNINGSPROGRAM

Hej mina vänner! Får så ofta frågor gällande mina träningsprogram som jag erbjuder så tänkte därför gå igenom lite mer detaljer här i ett blogginlägg, hoppas det kan vara till hjälp för några utav er.

Vi börjar med några återkommande frågor: 

Kan man köpa programmet nu men börja träna längre fram? 

SVAR: JA det kan du, programmet kan du ladda hem som en PDF eller bara printscreena i telefonen och spara precis hur länge du vill. Kör det när du vill & hur många gånger du vill! 

Måste man ha tillgång till gym? 

SVAR: JA. Alla mina träningsprogram är gym baserade och kräver en viss utrustning som finns på nästan ALLA gym. 

Kan jag köra dina program om jag är helt otränad / nybörjare? 

SVAR: Ja det går jättebra! Programmen innehåller mycket basövningar som är bra och utvecklande för både en nybörjare och en icke nybörjare. Det är upp till dig att anpassa vikter så det blir ”lagom” för just dig. Och under tiden du kör ditt träningsprogram har du tillgång till att fråga mig vad som helst och ta den hjälp du behöver från mig online.

Kan jag köra DEL 2 även fast jag inte kört DEL 1 (gäller BOOTY CHALLENGE)? 

SVAR: Ja, det går att köra del 2 direkt. Del 2 passar både nybörjare & icke nybörjare, här handlar det om samma sak som ovan. Anpassa vikterna utifrån din nivå! har du t.ex. kört DEL 1 innan kanske du kan utmana dig själv extra hårt i del 2! 

Finns programmen på svenska? 

SVAR: Ja dom finns på Svenska och du väljer ditt språk när du väl köpt programmet. 

Hur köper jag ditt program? 

SVAR: Du går in på www.mimmikapell.com, klickar dig in på det träningsprogram du vill köra. Trycker på ”START TODAY”, och sedan följer beskrivningen för betalning. Du betalar med kort eller paypal. 

Hur får jag tillgång till mitt program när jag väl köpt det? 

SVAR: När du köpt ett program väntar du på ett mail som innehåller dina inloggningsuppgifter (OBS! dubbelkolla alltid din skärppost så mailet inte hamnat där), sedan går du till ”MEMBERS AREA” på min hemsida (www.mimmikapell.com).. fyller i dina inloggningsuppgifter – väl där hittar du ditt program. 

Hoppas jag fick med det mesta utav era funderingar, undrar ni över något annat? Lämna en kommentar i detta inlägg så ska jag svara på det så snart jag kan!

Tänkte även lite snabbt gå igenom hur min Booty Challenge (som blivit det mest populära programmet hittills) är upplagt.

Programmet är uppdelat i 3 faser, varje fas ökar svårighetsgrad och innehåller detaljerade träningspass med beskrivningar & bilder.

 

Här är små utklipp från programmet. 

Det innehåller totalt 50 övningar och målet är att varje vecka utföra 3 pass / vecka i totalt 8 veckor!

Något som inspirerar mig enormt mycket är när jag får se före / efter bilder på tjejer som kört mina träningsprogram! Så jag tänkte dela med mig utav några, hoppas det kan motivera & inspirera er också! Dessa tjejer är så gymma, WOW.

Eftersom du tagit din tid och läst hela vägen hit!! Så får du en rabattkod som ger dig 20% rabatt på valfritt program! KOD: booty20 

 

KRAM MIMMI <3


Kommentarer


  1. Sandra 5 april, 2018 on 17:20 Svara

    Hej!! Köpte ett av dina paket för ca 2h sedan.. Antar att det inte finns någon möjlighet att få ta del av erbjudandet ändå?

    Ska bli superkul att testa!!

    Mvh Sandra

  2. Nicole 5 april, 2018 on 18:45 Svara

    Hej! Perfekt timing med detta inlägg för min del? Det redde ut många av mina frågor men jag undrar vad skillnaden är mellan ”healthy curves” och ”complete training” programmen?
    Ingår alla program i complete training (alltså även booty challange 2) ? OCH får man tips att lägga upp om man vill kombinera programmen eller kör man på ett i taget isf? ??? Tack på förhand!! ???

  3. Linda 16 april, 2018 on 19:50 Svara

    Hej!
    Tillkommer det en månadskostnad om man köper ett program? Eller är det en engångskostnad?
    Ser ut som att det tillkommer varje månad, men kanske är jag som uppfattat fel 🙂

    Mvh,
    Linda

    • mimmikapell 23 april, 2018 on 10:06 Svara

      Hej Linda!

      På vissa program tillkommer det om man vill ha tillgång till en privat FB grupp där man kan ha kontakt med mig. Men den går att avsluta när som!

      KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna