VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

REDUCE BLOATING

Ett vanligt problem hos många (framförallt kvinnor) är en svullen mage.. hur många känner igen sig? I DO. 

Jag är känslig mot mycket mat & min mage reagerar genom att bli uppsvullen och spänd. Jag tänkte dela med mig utav ett toppen recept på en drink / shot som ni borde testa om ni lider utav detta. Har ni däremot en allergi mot t.ex. gluten / laktos kan jag inte lova att detta fungerar som en lösning, då finns det annan medicin. Men en svullen mage kan du få utav så mycket annat än allergi – stress, överkänslighet, IBS, ätit ett ordentligt cheatmeal.. ja listan kan göras lång.

Denna blandning innehåller följande: 

1/2 gals KALLT vatten – viktigt att vattnet är kallt då kroppen inte kan ta hand om det kalla vattnet direkt, utan måste först göra vätskan varm, vilket i sin tur leder till att kroppens metabolism drar igång snabbt & effektivt. Därför är det bra att dricka detta på morgonen på en tom mage för att kicka igång den! 

1 msk Äppelcider Vinäger – Det finns så många fördelar med att dricka en msk äppelcider vinäger om dagen så jag kan inte ens dra hälften, men två viktiga egenskaper är att den hjälper till att döda skadliga tarmbakterier som i sin tur leder till en bättre tarmflora. Bästa egenskapen är nog ändå att den hjälper till med matsmältningen, så att dricka detta kommer hjälpa din kropp att bryta ner maten lättare under dagen.

1 tsk Cayennepeppar & 1 tsk Kanel – Cayennepeppar är en stark krydda som höjer ämnesomsättningen & hjälper till med matsmältningen. Kanel är en otroligt bra krydda som hjälper till att hålla din blodsocker nivå bra.

1 msk citron saft – Att citron har en god effekt på kroppen.. det vet väl nästan alla redan om? Det som är bäst med citron när det kommer till att motverka en svullen mage, är att den hjälper till att balansera PH-värdet i kroppen.. och har du ett bra PH-värde, då mår kroppen bra.

 

Blanda ihop allt detta och du får kanske inte den godaste drinken du druckit hehe! MEN den funkar verkligen, håll för näsan om det inte går 😉


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna