VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MIN EGEN BLOGG PÅ EGEN BLOGGPORTAL?

Mimmibloggdesign

Hej på er! Här kommer ett första blogg inlägg från mig på väldigt länge. Jag har alltid haft blogg sedan jag var väldigt ung och tycker det är otroligt kul & avslappnade att blogga & skriva, men mitt fokus senaste året har gått till att utveckla mitt eget företag & Instagram profil. Vilket gått väldigt bra! WOW.. ibland måste man bara stanna upp och klappa sig själv på axeln och inse hur långt man kommit, mycket jobb & slit som lett till en vardag jag aldrig någonsin kunnat drömma om. Mycket tack vare mina kära följare / läsare som troget stannar kvar / ökar varje dag, så TACK till er!

Nu tänker jag att det är dags att ta upp bloggandet igen och gör det inte riktigt som andra gånger, utan denna gång drar jag & min syster Julia Kapell igång en helt egen BLOGG PORTAL: JUMMIS! (Namnet står för Julia & Mimmi, ett namn som vi drömt om att använda på något sätt ända sedan vi var små och de små entreprenör flickorna började spåna på idéer, vi får nog tacka pappsen för den egenskapen & det drivet).

JUMMIS kommer vara en bloggportal men med ett fåtal bloggare som vi noga valt ut & tror stenhårt på! Vi kommer anordna massa roliga events & annat skoj, detta är bara början så håll ögonen öppna.

Hoppas ni är lika taggade som mig och kommer att följa min resa även här på bloggen / JUMMIS hemsidan, ni alla läsare kommer bli en stor del utav detta.

I nästa blogginlägg kommer jag skriva lite om kanske den allra STÖRSTA nyheten just nu? JAG ÄR GRAVID!! Och är världens lyckligaste tjej som lever sitt dröm liv med sin dröm kille, ett inlägg med lite tankar kring detta kommer snart..

Hur träffades jag och min pojkvän? Hur fick vi reda på att jag var gravid? Hur mådde jag? Hur regerade vi? Var det planerat? Fått så mycket frågor från er och har ni några andra frågor som passar in på ämnet så får ni gärna lämna en kommentar här.

PUSS & KRAM / Mimmi Kapell


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna