VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SPRUTOR & VIKTHETS!

Hej fina läsare <3

Idag var vi på besök hos BVC, det var dags för 3-månaders vaccinet… usch så tufft det är att se henne lida på det sättet, hon gillade INTE sprutorna och gallskrek en stund efter!

Men tillslut somnade hon, nu har hon sovit i 3 timmar och jag är lite nervös för hur hon kommer må när hon vaknar (hört att dom kan få feber och bli super gnälliga några dagar efter vaccinet). Tycker verkligen det är sjukt jobbigt att se henne ledsen, känner mig så hjälplös!

Hon hade inte gått upp särskilt mycket i vikt denna gång heller.. nu ligger hon ca +1kg sen hon föddes, vilket enligt BVC är lite för lite! Så nu ska vi testa att byta ersättning (igen!), för att se om hon kanske gillar den mer i smaken! Vi har verkligen testat ALLA och hon äter precis lika lite oavsett, nu ska vi testa HIPP som är den enda vi inte provat hitills. Hoppas hoppas! Har ni någon erfarenhet kring denna ersättning?

Längtar tills vi får börja med smakportioner, och förhoppningsvis få i henne mer mat <3

Har en till fråga till er! Hur ofta kokar ni nappar & flaskor?

(Jag kokar dom inte alls ofta, sköljer oftast bara av dom direkt efter mat.. men ibland kommer jag på det och försöker koka allt!).

Kommentera (6)

Annons

BABYSHOWER FOR SIS

Tänk att snart får vi en till liten flicka till familjen! Min syster är gravid i vecka 34 och idag firade vi henne med en HELT FANTASTISKT FIN babyshower som @munchiaevents hjälpte mig att fixa! Min syster hade ingen aning och blev super överraskad ❤️

Min vackra syster, hon fick sin första dotter för 2,5år sedan och nu väntar hon sin andra 😍 Hon är verkligen min bästavän och förebild i livet, hennes barn känns precis lika mycket som mina barn! Älskar ihjäl mig 💕

Kommentera

Annons

ATT VARA IFRÅN SIN BEBIS!

Denna helgen var minst sagt trevlig! Och JA jag var iväg från min lilla bebis både Fredag & Lördag, jag hade liiite ångest men det gick väldigt bra ändå och jag lyckades njuta utav min egentid! Egentid är så himla viktigt för mig, och det kan tyckas vara tidigt att lämna sin bebis redan för att gå ut på stan ? Men varför egentligen? Milly mår precis lika bra hemma med sin pappa (plus att hon sover mestadels utav tiden jag är iväg), och eftersom jag inte ammar längre fungerar pappa precis lika bra!

Jag hade iallafall väldigt kul! Var på ett event i Fredags där vi firade att min underbara vän & frisör Jannice ska öppna sin egna salong! Hur grym är hon!? den riktiga öppningen är nu i helgen men vi hade ett litet ”pre-event” där vi minglade runt på en inglasad lastbil mitt på Kungsgatan! Riktigt häftigt! I lördags åt jag middag med mina saknade tjejer, gick ut en stund på stan och drack några drinkar sen tog jag en taxi hem till min lilla familj. Vilken känsla!

Eftersom mina vänner är på en helt annan plats i livet, gäller det att man hänger på dom ibland också! Vänner är bland det viktigaste man har, och jag kommer ta vara på dom fanatiska jag har! Sen är dom precis lika villiga att hänga hemma med mig & bebis också såklart! Men ja ni fattar.

Puss på er <3

Kommentera

Annons

MILLY 2,5 MÅNAD!

Hur ser dagarna ut nu? Nu är Milly 2,5 månad och världens spralligaste tjej (Redan?).. när hon är vaken är hon inte still en sekund, står helst upp hela tiden, låter HÖGT, skrattar, skriker. Ja väldigt intensiv när hon är vaken! Benen och armarna vevar konstant och jag tror att hon legat stilla på rygg i max 2 minuter hittills i sitt liv Hahah!

Dock har hon börjar sova massor, senaste 4 dagarna (ja det ändras väldigt ofta men i bebisbubblan så känns 4 dagar som en evighet tycker jag haha).

Jag har börjat klämma ihop hennes armar och ben ordentligt i en filt och hon sover mycket längre.. nu ser sömnen ut ungefär såhär:

Somnar mellan kl 23-00 för ”natten”, vaknar vid 04.30 för mat och somnar om direkt.

Vaknar sedan vid 08.00 för mat, somnar oftast om direkt igen men vill gärna somna om bredvid mig. (Hon sover nu i sin vagn bredvid vår säng). Sover till 10.30 och vill gå upp!

Är vaken i max 1 timme innan hon somnar om igen, då kan hon sova i ca två-tre timmar.

Vaknar igen och är vaken kanske 2 timmar, somnar sedan om igen och sover 1 timme, vaken 1 timme, sover 1 timme.. så håller hon på fram tills kvällen vid 23.00 när hon somnar för natten igen! Känns som hon vill sova hela tiden nu? Kanske är någon växtperiod?

Hur sover era bebisar nu? Och är det vanligt att en så liten bebis är så vild / galen konstant (hon har varit så sen hon föddes) .. haha! Dela gärna <3

Kommentera (3)

Annons

GRAVID DIREKT EFTER EN GRAVIDITET?

Hmm lockande rubrik I know.. kan man bli gravid direkt efter en graviditet? Jag har alltid trott att man INTE kan bli det och därav inte varit försiktig / skyddat mig, eller iallafall inte så länge man ammar (eftersom mensen inte kommer tillbaka förrän man ammat klart oftast).. och har du inte mens, kan du väl inte bli gravid?

MEN har nu fått veta att man är fertil direkt efter en graviditet, och ägglossningen kommer ju innan själva mensen? Vilket betyder att man kan bli befruktad även fast man inte fått tillbaka mensen :) well well… bara köpa gravtest då 😉

(Bild från gravtestet som visade positivt med lilla Milly i magen).

Får ofta frågan om vi vill ha fler barn och när, och svar JA JA JA! Jag vill helst ha 4 barn (med ca 2 år emellan varje barn hehe). Det är min önskan, men går det inte utav någon anledning är jag mer än nöjd med vårt lilla mirakel ❤️

Jag ÄLSKADE att vara gravid! Häftigare upplevelse kan jag inte tänka mig finns.. WOW!

Kommentera (2)

För att få de senaste uppdateringarna