Om oss

Varumärket miLUVA registrerades år 2010 av Susanne Ersson.

”Jag älskar att skapa och jag har sytt sedan jag var liten. När jag fick min dotter hade jag svårt att hitta fina kläder till henne så det blev naturligt för mig att sy hennes kläder själv. När min omgivning blev intresserad av att köpa kläder som jag sydde väcktes tanken av att utveckla min passion genom att driva ett företag baserad på min design.”

Företaget miLUVA AB bildades år 2013 men varumärket registrerades redan 2010. miLUVAS kläder designas av företagets grundare Susanne Ersson och kläderna tillverkas i Gävle, Sverige. Vi hoppas att våra kläder visar vår passion genom vår design och de materialval vi gör.  Vårt sinne för detaljer ger våra kläder ”det lilla extra”. För oss är bra kvalitet en självklarhet. Detta säkerställer att våra kläder kan användas länge genom återanvändning. Vi på miLUVA arbetar för att ständigt förbättra vår miljöpåverkan och vi väljer att engagera oss i olika slag av projekt som stödjer barn.

Vi väljer Öko-tex certifierat material så långt som möjligt. Öko-tex är en märkning av textilprodukter som visar att de inte innehåller några ämnen som är farliga för hud och hälsa.

Vår vision är att ”vara engagerade i en hel värld” och vår mission är att ”glädja alla barn”. Vår verksamhet bygger på kundnöjdhet och respekt för medarbetare, partners och vår miljö.

Vi är tacksamma om våra kunder vänder sig till oss med sina tankar och synpunkter kring våra produkter.

With love from mi…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *