Hej och varmt välkommen till vår blogg på miLUVA.se Vi är ett svenskt klädesmärke för barn 0-5år Vi tillverkar våra barnkläder i härlig trikå, av hög kvalité och ett miljötänk! Kläderna har vi ifrån 44cl-116cl. Hos oss kan du hitta bodysar,byxor,haremsbyxor, tröjor,klänningar,leggings,scarfar,mössor,namnmössor och vi fyller då och då på nyheter som vi presenterar för er här på bloggen.Vi kan väl säga att vi ”delar med oss av vår design” Vid frågor kontakta oss på info@miluva.com Besök gärna vår webshop! www.miluva.se Följ oss gärna på facebook och instagram @miluvadesign FB/ miLUVA Med vänlig hälsning Susanne & Marjo

Så tyckte Sara om miLUVA!

12543226_1733632723527088_627300030_n imagesKläderna är som sagt en stor favorit här hemma och jag tycker både kvalitén och hållbarheten verkar bra!
Stort plus att ni fått till er alldeles egna stil utan att det blir för tråkigt eller för plottrigt!
Jag har också tvättat kläderna och tycker dom håller samma kvalité som innan dom var tvättade.
Sara Pohjanen @sarapsvardag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *