Hej och varmt välkommen till vår blogg på miLUVA.se Vi är ett svenskt klädesmärke för barn 0-5år Vi tillverkar våra barnkläder i härlig trikå, av hög kvalité och ett miljötänk! Kläderna har vi ifrån 44cl-116cl. Hos oss kan du hitta bodysar,byxor,haremsbyxor, tröjor,klänningar,leggings,scarfar,mössor,namnmössor och vi fyller då och då på nyheter som vi presenterar för er här på bloggen.Vi kan väl säga att vi ”delar med oss av vår design” Vid frågor kontakta oss på info@miluva.com Besök gärna vår webshop! www.miluva.se Följ oss gärna på facebook och instagram @miluvadesign FB/ miLUVA Med vänlig hälsning Susanne & Marjo

Annons

Namnmössa miluva.se since 2010

tail loveWhite sign nellieRock my world cerisegreta grå svart text

miLUVA-Makes every day a celebration.

 F o r m    D e s i g n    K v a l i t e t

______________________________________________ 

Många nöjda och återkommande kunder sedan 2010! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons