Hej och varmt välkommen till vår blogg på miLUVA.se Vi är ett svenskt klädesmärke för barn 0-5år Vi tillverkar våra barnkläder i härlig trikå, av hög kvalité och ett miljötänk! Kläderna har vi ifrån 44cl-116cl. Hos oss kan du hitta bodysar,byxor,haremsbyxor, tröjor,klänningar,leggings,scarfar,mössor,namnmössor och vi fyller då och då på nyheter som vi presenterar för er här på bloggen.Vi kan väl säga att vi ”delar med oss av vår design” Vid frågor kontakta oss på info@miluva.com Besök gärna vår webshop! www.miluva.se Följ oss gärna på facebook och instagram @miluvadesign FB/ miLUVA Med vänlig hälsning Susanne & Marjo

Annons

Testpiloten Liam och mamma Johanna!

Blackstar name it/ARMY

Här kan ni läsa om Liam och Johannas recension!

Tack Johanna för alla fina ord och snabb återkoppling!

/Susanne & Marjo

Hej !
Till att börja med – ett stort tack för att vi fick chansen att vara testpilot åt en av era produkter ! Här kommer vår recension☺️
Första gången jag såg mössan tyckte jag den var superfin, till & med ännu finare än vad jag hade förväntat mig! kvalitén känns toppen & väldigt behaglig i materialet, följsamt och mjukt . Trycket på mössan känns som att det verkar hålla bra i längden trots att tyget töjs ut när man bär mössan på sig. ( en del tryck har jag upplevt mer gummi-lika och släpper när tyget töjs och lämnar ränder i printet )
Jag hade utan tvekan köpt denna mössan till fullpris , & kommer rekommendera den till andra . Den e precis i rätt stil, & material och passform som jag eftersöker till min son! Han verkade trivas bra i den också & den fick sitta kvar utan protest, vilket är det viktigaste såklart  ☺️
Mössan satt fint på plats under hela vår lekstund .
Återkommer när vi tvättat den första gången, kanske inte blir än på ett tag då vädret är med oss änsålänge ..
Mössan får 10/10 testpilotspoäng, & en extra guldstjärna i kanten då namnet var tryckt på mössan ! Kul ide & personligt !
Med vänlig hälsning, Johanna & Liam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons