Hej och varmt välkommen till vår blogg på miLUVA.se Vi är ett svenskt klädesmärke för barn 0-5år Vi tillverkar våra barnkläder i härlig trikå, av hög kvalité och ett miljötänk! Kläderna har vi ifrån 44cl-116cl. Hos oss kan du hitta bodysar,byxor,haremsbyxor, tröjor,klänningar,leggings,scarfar,mössor,namnmössor och vi fyller då och då på nyheter som vi presenterar för er här på bloggen.Vi kan väl säga att vi ”delar med oss av vår design” Vid frågor kontakta oss på info@miluva.com Besök gärna vår webshop! www.miluva.se Följ oss gärna på facebook och instagram @miluvadesign FB/ miLUVA Med vänlig hälsning Susanne & Marjo

Annons

Grå namnmössa inför hösten!

Coola mössor till coola barn! Ny tuff mössa i fin gråmelerat tyg som vi tagit fram till alla coola kids!

Den trasiga stjärnan har vi självklart designat själva!

Vi fullkomligt älskar den och tycker den passar perfekt in i vårt sortiment inför hösten 2016!

Håll utkik för vi släpper fler nyheter!

Ha en fortsatt fin dag. Ni som vill se mer av den hittar den i webbutiken www.miluva.se

With love from mi…

Coola mössor till coola barn!

Blackstar, name it/ ARMY

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons