VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ingen sömn och gulsots test

 

 

 

 

Ibland vill man bara dö…

 

Nelli har sovit super dåligt i två nätter och bara velat ligga på mitt bröst så jag har halv suttit i sängen med henne i två nätter och i morse vid 7 lyckades jag lägga ner henne på sängen bredvid mig och somnade, kvart i 8 ringer dom ifrån barnläkarmottagningen och säger att de har fått en remiss om Nellis gulhet och att vi måste åka samma dag eller på måndag och göra test.

 

Jag frågade varför det var så bråttom och det var för att dom stänger sen….

 

Allt detta känns oerhört onödigt för vår BVC sköterska var inte orolig men sa att de måste skicka en remiss om dom är lite gula och hon som gjorde testet sa att hon inte var gul heller.

 

 

 

Rummet på provcentralen var det mest fantastiska rum jag någonsin varit inne i det hängde gosedjur, dockor gubbar, speldosor, pärlplattor mm överallt

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna