VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Födelsedag

Jag fick paket av världens finaste killar i morse som var stort och tungt så dom var tvugna att bära det tillsammans (wii) och så sjöng dom ja må hon leva. Jag blir lika tårögd varje gång :)Sen klickade Micke och jag hem ett Biggest loser på tradera, för det går inte att köpa någonstans i sverige så sjukt konstigt och det dom säljer på amazon är inte kompatibelt med Wii i sverige.

Men det verkar inte som om det hade blivit någon träning idag iaf, vaknade i morse med ont i hela kroppen och tungt huvud. Men jag tycker var och varannan människa klagar just nu på att dom e dåliga så det är väl inte konstigt kanske :)

Robin sov hos mig i natt och han kom på att jag hade födelsedag på engång när han vaknade och sa grattis och så kramades vi en låååång stund, så lång att jag faktiskt somnade :) Robin städade åt mig när vi hade öppnat paketet, sammlade ihop pappret och gick ner och kastade det i papperskorgen, tänk att han är så duktig.Lite senare fick jag dagens chock, när Leo roppade att det stog 84 på temometer tänkte jag att han inte såg 1an så jag gick och tittade och det stog faktiskt 8,4 på termometern. Nu är verkligen hösten här.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna