VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jul mys

I dag var det pepparkaks bak på dagis med föräldrarna men eftersom jag faktiskt måste jobba lite också så kunde jag inte komma ( jag är liiiite irriterad på allt som man ska delta i på dagis, man betalar pengar för att dom ska ta hand om ens barn medans man jobbar men då ska jag ta ledigt från jobbet så jag kan vara med på dagis så idiotiskt) Leo blev lite ledsen i morse när jag lämnade honom och sa att han fick baka med fröken men då sa han att -man ska baka med föräldrarna, så jag har haft dåligt samvete hela dagen så på vägen hem köpte jag en peparkaks deg på ica så får dom kan få baka med mig om dom vill.

Titta vad jag hittade i affären , vart bara tvungen att köpa en påse till Robin och Leo det är ju så mysigt med julgodis och gott var det också. Tomtsr och snögubbar, tomteluvor och paket 🙂
När jag kom till dagis så berättade fröken Helene att Robin varit orolig för att hans mamma inte skulle få något fika eftersom hon jobbade så jag fick två supergoda pepparkakor och en kopp te av henne för att göra Robin glad, (hon är verkligen den bästa fröken på jorden).
Jag berättade för killarna att jag köpt deg och dom blev jätte glada Robin ville baka idag men Leo ville baka i morgon så då gör vi så.

Så efter maten, Tacos eftersom det är taco tisdag, bakade Robin pepperkakor.
Sen blev det fika såklart med nybakta pepparkakor och saft.

Och i morgon blir det mer papparkaks bak men också lusse bullar tror jag för det e ju så gott:)
Y


Kommentarer


  1. Linda 30 november, 2010 on 08:30 Svara

    Jag blir så imponerad av all din energi du verkar ha då det kommer till att hitta på pyssel mm med dina barn 🙂 Tycker ni alltid verkar ha det rätt mysigt även om ni naturligtvis har dåliga dagar ;-)Ska faktiskt pröva på lussebullsmixen i veckan då jag i år får vara liote lat då jag ändå inte kommer smaka på dom så då blir det ju billigt o bra att köpa hem ett paket då och då och roa leia med lite bak :-)Ha en skön kväll..

  2. Caroline - Ellas mamma 30 november, 2010 on 09:37 Svara

    h¨åller med dig om det där med dagis.. så ska du gå hela dagen med dåligt samvete.. inte OK! men du fixade tilld et snyggt =) ni ser ut att ha haft en mysig kväll. kram

  3. Carolines hemligheter 1 december, 2010 on 09:05 Svara

    Vad mysigt, jag blir riktigt varm i hjärtat när jag läser ditt inlägg och önskar mig i julklapp att varenda unge på jorden har det lika bra som dina barn :-)Hoppas att ni får en fin tisdag också, kram!PS. Ang att din son fick en liknande attack som Majken, hände det igen någon gång eller var det en engångsföreteelse? Vad sa läkarna om ev orsak? DS.

  4. Cissi 1 december, 2010 on 09:23 Svara

    Jag håller med dig, det är svårt att hinna med aktivteter på dagis (om det inte är sen em)…Men ni fick det mysigt på kvällen istället med mer bak, kul!

  5. Hanna 1 december, 2010 on 09:38 Svara

    Mysigt med pepparkaksbak!SV; Ingen annan har blivit sjuk än så länge, jag hoppas verkligen att det är över och att ingen liten bacill ligger och lurar nånstans! Har precis lämnat ungarna på dagis och nu är det dags att ta igen allt plugg som jag missat… Hoppas ni får en bra tisdag! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna