VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Galaxy


Ja så på kvällen bar det av med silja Galax…..
Inte en av de bästa resor vi varit å tyvärr………… Hytten luktade cigarett rök fast de e rökfria 🙁
Bad vadelningen helt värdelös och överlag var personalen inte särskilt trevlig, någonstans.
Vi började kvällen med buffen som jag tyckte var jätte bra efterättbordet var halt suveränt. Men buffen var väldigt rörigt byggd så om man inte ser sig onkring missar man både sallads bordet och det kallskurna. Men gud så gott, jag älskar ju att äta så min lycka var ju gjord där.
Sen gick vi till Starlight Lounge där hade dom någon halv taskig underhållning och både Micke och jag tyckte det var ganska b. ( dagen efter upptäckte vi att dom hade disco på en annan våning som vi inte ens visste fanns… vad kan man säga ???=)
Frukosten var också jätte bra och efter den gick vi tillbaka till hytten och jag sov enda till 12 då handlade vi lite taxfree och gick sedan och åt lunch men jag kunde inte äta alls för det gungade något så fruktansvärt =) sen drack vi lite drinkar och myste tills vi kom iland och det var dags att åka hem till barnen som hade sovit dåligt hos mormor och morfar och därför gick på hög varav när vi kom hen men jag var så trött att jag sommnade så fort dom lagt sig.
Hela poängen med resan var att vi firar 6 år den 17 januari så vi tänkte fira det med en kryssning och efter 12 slaget på natten så förlovade vi om oss så n har jag två ringar och den nya är helt fantastisk tycker jag, super tunn för att passa med den andra som e jätte bred, men fylld av diamanter så den glittrar och glimmar jätte vackert

Visst blev det väl jätte fint?=)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna