VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nya naglar

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Okategoriserade

I dag har jag varit och gjort nya naglar efter att jag lämmnat Robin och Leo på dagis. Jätte skön jag har inte haft några på några veckor nu och utan känner jag mig som en halv människa, hatar mina händer men med långa naglar blir dom fina. (låter helt egotrippat 😉 )

Nu har jag målat dom och sitter och väntar på att dom ska torka. Svårt att fota sina naglar =)
Annars har vi haft en jätte mysig kväll, hämtade dom på dagis och båda var jätte glada vilket inte alltid e fallet, sen gick vi hem och jag lagade korvgryta som jag hade förberett i morse och sen spelade vi bandy tills det var sovdags Leo var helt i extas och frågade om vi kunde spela i morgon också ,snälla snälla =)
Tänk att han e så galen i bandy, allt han någonsin tänker på e sport och att det e det enda som gör honom riktigt glad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna