VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tiden bara rusar iväg när man har roligt och bättre än så här kan det inte bli…. Har jobbat en vecka och det var så kuul att vara tillbaka på jobbet. vi var iväg på en 2 dagars kick off och sen åkte vi iväg med husvagnen direkt när jag kom hem, den här gången bar det av till Fyrishovs camping i uppsala, vi var och badade redan på fredag kvällen och på lördagen gud vilket fantastskt bad men……. vad vi kände oss lurade vi trodde att badet ingick i camping priset men nej det kostade extra och inte bara extra utan en hel förmögenhet. Så när vi kom hem skrev jag ett surt brev och klagade men jag har inte fåttnågot svar. Men badet var så fint vi älskade det hela familjen så vi tänkte att hit vill man ju åka fler gånger så jag kollade upp vad det kostade och håll i hatten…. 2295kr för ett år per vuxen och 1995kr för ett barn e inte det helt sjukt eller e det bara jag som e en fattig snåljåp???????.

Jag tycker att Uppsala är en fantastisk stad över lag jag tycker att alla som inte har varit där borde åka dit någon gång, man kan ta tåget från stockholms central tar 40 min och kostar 75 kr helt klar värt en utflyckt en varm sommar dag.

På söndagen var vi på ikea (där vår 3 åriga lilla Leo inte fick vara kvar för att han puttade dom andra barnen… vad ska man göra?…) för att handla lite nödvändigt till husvagnen, som tex en planka att sätta på sängen så att Robin inte trillar i golvet. Och även en fot pall till micke att ha hemma som R och L med stor glädje skruvade ihop åt pappa när han var på jobbet, tänk att dom e så stora ett de kan hjölpa till att skruva ihop saker. vi åkte också och hälsade på min syster som bor i Uppsala R&L tycker att det e så roligt att åka till henne det e så kul att höra dom prata om henne och katterna den mjuka och den andra :).

Och sen var det måndag och jag fick gå till jobbet igen och det var så fantastiskt kul att gå dit.

Tisdag dags för invänjning på storbarns avdelningen för Leo micke satt där hela förmiddagen.

Onsdag min lediga dag vi har varit hemma hela dagen och lekt på gården med grannen och hennes 2 tvillingpojkar som e 3 veckor äldre än Leo.. Det e så kul att ha dom på gården. Men Leo var trött och ledsen hoppas han inte håller på att bli sjuk.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna