VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

THANK’S FOR THIS TIME..

IMG_3210

NEW BLOGHERE

NU är allting färdigt och jag kan äntligen berätta för er att jag från och med nu är medlem i CUBE-familjen och kommer att flytta min blogg dit. Det känns så rätt och jag är verkligen så glad och lycklig över det. Jag tackar Life of Svea för den här tiden och ser så mycket fram emot allt nytt som väntar. Jag hoppas att ni vill följa med mig dit och fortsätta att ta del av mitt liv och min vardag. Så peppad på detta!

Ni hittar den nya bloggen HÄR. PUSS <3

www.michaeladeler.com

//Now everything is done and I can finally tell you that I’m from now on a member of the CUBE-family and going to move my blog there. It feels so right and I’m so happy and excited about it. I thank Life of Svea for this time and can’t wait for all the new things to come. I hope you want to follow me there and take part of my life and my everyday life. So excited for this! 

You can find the new blog HERE. XOXO <3

www.michaeladeler.com


Annons

Kommentarer


  1. Julia 5 oktober, 2018 on 21:01 Svara

    Aaaaaah din rubrik skrämde mig, trodde du skulle sluta :( haha <3 Ses på nya bloggen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig