VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

THE CINNAMON BUN’S DAY

KANELBULLENS DAG-11 KANELBULLENS DAG-12 KANELBULLENS DAG-19 KANELBULLENS DAG-2 KANELBULLENS DAG-3 (kopia) KANELBULLENS DAG-16 KANELBULLENS DAG-9

Vegan cinnamon buns..

God morgon! Idag är det den 4e oktober och kanelbullens dag. Det kan ju ingen ha missat va? Om inte annat kommer ni nog inte göra det, alla brukar gå bananas med alla bull-bilder på Instagram idag, hehe. Samma för mig också. Jag och Edita tog en paus i jobbet igår och gick och köpte hem lite fika. Edita är ju en riktig hälso-freak så det blev inga vanliga kanelbullar utan en vegansk variant i stället, plus dom obligatoriska gröna juicerna. Såhär såg jag ut när jag skulle smaka..

//Good morning! Today is the 4th of October and the cinnamon bun’s day. None of you have missed that right? If you have, it’s not going to last for long, everyone always use to go bananas on bun-pictures on Instagram today, hehe. Same for me too. Me and Edita took a work pause yesterday and went to buy home some buns. Edita is a real healthy-junkie so we didn’t buy any real cinnamon buns, we bought a vegan version instead, plus the obligatory green juices. This is how I looked after I tasted it..

KANELBULLENS DAG-18

Haha, så kul att Edita fick en bild på det. Såhär äcklig var den. Jag är ju inget fan av grönsaker så jag har riktigt svårt att dricka dessa. Får verkligen tvinga i mig. Selleri tycker jag är absolut värst och det var det i denna så därav minen. Edita fick dricka upp resten, haha. Bullen var dock god, alltid något.

Det är inte bara kanelbullens dag som jag firar idag, jag firar också min fina pappas födelsedag. Grattis till dig världens bästa. Önskar att jag kunde vara i Spanien och fira dig idag, men det får vi ta när vi ses nästa gång. Älskar dig och massor av grattis!

Nu ska vi äta frukost, köra barnen till förskolan och sen ska jag fortsätta jobba. Jag tror att jag får avslöja en riktigt rolig sak för er i eftermiddag så kika in senare. PUSS på er <3

//Haha, so much fun that Edita got a picture of it. It was this gross. I’m not a big fan of vegetables so I have a really hard time to drink these. I really have to force them down. Celery is my absolute worst vegetable so therefor I made this face. Edita got to drink the rest of it, haha. Although the cinnamon bun was tasty, thats always something. 

It’s not only the cinnamon bun’s day that I celebrate today, I also celebrate my dads birthday. Congratulations to you the worlds greatest. I wish I could be in Spain right now to celebrate you, but we will have to do that the next time we see each other. I love you and a lot of congratulations! 

Now we’re going to have breakfast, drive the kids to preschool and then I’m going to continue to work. I think I’m allowed to tell you one really funny thing this afternoon so check out my blog later. XOXO <3


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig