VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MY FAVORITE BEDROOM

HOS EDITA-6 HOS EDITA HOS EDITA-4 HOS EDITA-3 HOS EDITA-5

Editas beautiful bedroom..

Idag har jag hängt hos Edita exakt hela dagen. Vi har fotat lite, jobbat, druckit kaffe och pratat massor. Älskar att umgås med henne. Något mer jag älskar är deras fantastiska sovrum. Alltså hur fint? Till vänster om sängen är det dessutom ett öppet och stort badrum helt i marmor. Alltså drömmen ju. Såhär måste jag ha i vår framtida lägenhet eller hus. Magiskt. Jag som var så trött ville bara lägga mig där och sova, haha.

Angående urinvägsinfektionen så känns den lite mer hanterbar just nu. För mig brukar det dock alltid vara värst på natten så vi får se hur det blir. Nu är jag dock så slut att jag borde somna ändå, haha. Men jag har för mig att antibiotikan brukar kicka in ganska direkt så jag hoppas på det. Håller tummarna. Ha en fin kväll, PUSS <3

//Today I have been hanging out at Editas place the whole day. We have been taking some pictures, worked, drinking coffee and talked a lot. I just love to hang out with her. One more thing I also love is their amazing bedroom. How beautiful? On the left side they also have an open bathroom totally in marble. Thats the dream. I really need to have it like this in our future apartment or house. Magic. Me who was so tired just wanted to lay down in their bed and sleep, haha. 

Regarding the urin infection it feels a bit more handleable now. Although to me it always use to feel worse during the night so I’ll just have to wait and see. Although now I’m so tired so I should be able to fall asleep anyway, haha. But I think that the antibiotics use to kick in right away so I’,m hoping for that. I’ll keep my fingers crossed. Have a nice night, XOXO <3


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig