VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

A NIGHT FROM HELL

1

Thank God for these two..

God morgon! Min natt i natt har inte varit rolig alltså. Jag började få lite känning på urinvägsinfektion igår kväll och precis när jag skulle gå och lägga mig kom det med full kraft. Jag var mega kissnödig exakt varje sekund och kunde absolut inte sova. Jag tror jag sprang och kissade seriöst 300 gånger. Hatar det så mycket. Hur som helst så körde jag direkt Min Doktor på telefonen och fick recept utskrivet så nu ska jag börja äta dom, plus några andra piller som ska fungera bra som förebyggande. Urinvägsinfektion är fan det värsta. Jag tar hellre en magsjuka, alla dagar i veckan.

Nu sitter jag på Espresso House och väntar på Edita. Vi ska jobba lite tillsammans men eftersom att jag sovit typ en timme i natt så blir jag nog inte så långvarig. Är så trött så ögonen går i kors. Vi hörs senare. PUSS <3

//Good morning! My night have not been that fun. I started to get a feeling that a urininfection was on it’s way yesterday evening and just when I went to bed it escalated. I was so pee-needy exactly every second and couldn’t sleep at all. I think I ran to the toilet to pee about 300 times, seriously. I hate it so much. Anyhow, right away I used my My Doctor on the phone and got a prescription right away so now I’m going to start to eat those, and also some other pills that are suppose to work like a prevention. A urininfection is really the worst. I rather take a stomach flu, every day of the week. 

Now I’m at Espresso House and waiting for Edita. We’re suppose to get some work done together but since I have slept for about one hour this night I don’t think I will be here that long. I’m so tired that my eyes crosses. Talk later. XOXO <3


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig