VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MY TUESDAY

ME AND EDITA-3 ME AND EDITA-4 ME AND EDITA-5 ME AND EDITA-2

Me & Edita <3

Idag efter mötet, som förövrigt gick super, så träffade jag upp Edita för en lunch på Ling-Long. Vi satt där i flera timmar och pratade på innan vi gick en liten sväng på stan. Våra små tjejer (Livia och Alba) är ju lika gamla så vi lyckas alltid kolla på massor av söta outfits till dom i stället för till oss själva, haha. Klassiska mammor. Riktigt mysigt var det i alla fall. Så glad för att den här fantastiska tjejen finns i mitt liv. Världens bästa tjej. Jag får så mycket energi av henne.

//After the meeting today, that by the way went super, I met up with Edita for some lunch at Ling-Long. We sat there for hours and talked before we went shopping. Our baby girls (Livia and Alba) are the same age so we always manage to look for cute outfits for them instead for ourselves, haha. Classic moms. Anyhow, it was really cozy. I’m so happy to have this amazing girl in my life. The worlds greatest girl. I get so much energy from her. 

ME AND EDITA-7

Jacket – Filippa K // Shoes – Kendall + Kylie // Pants – Style Level 

Såhär såg jag ut idag. Lite back to black blev det, hehe. Jag trivs ju så bra i svart så alltid när jag inte vet vad jag ska ha på mig så kör jag på det, det funkar liksom alltid. Hur som helst så kom jag hem precis lagom till att barnen skulle hämtas på förskolan. Efter det så åkte vi hem en snabbis innan vi åkte och tog TBE vaccin. Jag har skjutit på det så länge så det var dags nu. Livia skrek så mycket så både jag och Jens fick hålla i henne, stackarn. Led så mycket med henne. Dock så tycker jag inte att det är så jobbigt att hålla fast då jag vet att det är för barnens bästa. Det måste bara göras liksom. Viktigt.

Nu sover båda barnen och jag ska ta tag i min mejl och sen vila jag med. Jag är fortfarande helt slut efter tenta veckan, haha. Inte van att plugga. Ha en fin kväll, PUSS <3

//This is how I looked today. A bit back to black, hehe. I feel so comfortable in black so every time I don’t know what to wear I choose that, it always works. Anyhow, I came home just in time to pick up the kids from preschool. After that we went home for a while before we went and took the TBE vaccin. I’ve been putting that on hold for so long now so it was time for it. Livia screamed so much so both me and Jens had to hold her down, poor baby. I suffered so much with her. Although I don’t think it’s that hard to hold her down since I know it’s for the best. It just had to be done. Important. 

Now both of the kids are sleeping and I’m going to go through my email and then rest too. I’m still totally exhausted after this exam week, haha. I’m not use to all the studying. Have a nice night, XOXO <3


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig