VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

YESTERDAY´S SNAPSHOTS

IPHONE 180807 (1 av 14)

God morgon! Igår mådde båda barnen så mycket bättre, fantastiskt. Vi orkade oss till och med ut på en promenad till Stora skuggan för lunch och lite lek med alla djuren. Riktigt mysigt.

//Good morning! Yesterday both of the kids felt so much better, amazing. We even had the energy to go out for a walk to Stora skuggan for some lunch and playing with the animals. So cozy. 

IPHONE 180807 (2 av 14)

När vi kom hem igen så badade barnen på balkongen och jag städade lite hemma. Köpte plastblommor till vasen sist jag var på Ikea. Ser helt okej ut va? Jag är så trött på att lägga typ 300 kr i veckan på nya blommor till den så det här får funka ett tag, hehe.

//When we got home again the kids took a swim in the balcony and I did some cleaning at home. I bought some fake-flowers to this vase the last time I was at Ikea. It looks totally okey right? I´m so tired of buying flowers for 300 SEK every week so this will have to work for a while, hehe. 

IPHONE 180807 (6 av 14)

Efter att jag städat klart tog Jens över barnen och jag gick ner en sväng till gymmet. Jag har inte tränat på länge så det blev bara en liten mjukstart.

//After I was done cleaning Jens took the kids and I went down to the gym. I haven’t been working out for a long time so I just took it really easy. 

IPHONE 180807 (10 av 14)

Jag har sån hatkärlek till dessa band alltså. Jag vill verkligen lära mig pull-ups men det bara går inte. Nu kan jag med hjälp av repet göra ca 5 stycken men jag vill klara utan. Jag får öva mer.

//I have such hate-love for these bands. I really want to learn to do pull-ups but it´s impossible. Now I can do about 5 of them with some help from the band but I want to be able to do one without. I need to practice more. 

IPHONE 180807 (3 av 14)

Även om jag tog det lugnt så var jag helt slut efter passet. Jag var ensam på gymmet, så skönt. Älskar det.

//Even if I took it pretty easy I was totally exhausted after the workout. I was alone at the gym, so nice. Love it. 

IPHONE 180807 (13 av 14)

När jag kom hem sen igen så packade vi upp dom nya möblerna vi fått till vår lilla balkong. Vi ska lägga golv där också tänkte vi men vi använder aldrig den balkongen så vi funderar på om det är onödigt. Vi får se.

På kvällen sen så hängde vi med Peter och hans bror på balkongen när barnen hade somnat. Vi drack lite cava, åt Daim (Jens vann två kilo Daim när vi var på grönan, så trött på det nu, haha) och chips. Så mysig kväll. Planen för idag är bara att ta det lugnt och fortsätta få barnen att må bättre. Båda är nästan friska nu men jag vill ge dom någon dag till att riktigt vila upp sig. Det är lika bra då förskolan startar på riktigt på måndag. Spännande. Ha en underbar helg, PUSS <3

//When I got back home again we unpacked all the new furniture we got for our smaller balcony. We are planning to put in the same floor there that we have on the bigger one but we never really use that balcony so I don’t know if thats unnecessary? We will see. 

In the evening we hung out with Peter and his brother on the balcony when the kids fallen asleep. We drank some cava, had Daim (Jens won two kilos of Daim when we were at Grönalund the last time, I´m so tired of that now, haha) and chips. So cozy evening. The plan for today is just to take it easy and keep on trying to get the kids to feel better. Both of them are almost healthy now but I want to give them one more day to really relax. It´s just as good since the preschool starts for real on Monday. Exciting. Have a wonderful weekend, XOXO <3


Annons

Kommentarer


 1. Nina 10 augusti, 2018 on 09:38 Svara

  Så fina puffar till balkongen! Var finns dom? :)

  • michaeladeler 10 augusti, 2018 on 19:43 Svara

   Dom finns på Vida XL :) Kram <3

 2. Karin 10 augusti, 2018 on 12:53 Svara

  Härligt att ni mår bättre!
  Vart kommer ditt annansskal ifrån?
  Vilken är din favorit choklad? :)
  Trevlig helg!

  • michaeladeler 10 augusti, 2018 on 19:46 Svara

   Tack fina! Det kommer från Ideal of Sweden :)
   Min favorit choklad är faktiskt den blåa från Fazer, älskar den!!
   Detsamma <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig