VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

READY FOR PRESCHOOL

IMG_1695

Name tags – Filur Namnlappar

I samarbete med Filur Namlappar har jag beställt hem massor av nya namnlappar till barnen inför deras förskolestart. Många av barnen på förskolan har ju likadana kläder så det kan vara svårt att veta vems som är vems när dagen är slut. Att märka alla kläder barnen använder är ju ett sätt att alltid hitta rätt.

//In collaboration with Filur Namnlappar I´ve ordered a lot of new name tags for the kids just in time for them to start preschool. Many of the kids at preschool have similar clothes so it can be pretty hard to know which one that belongs to who when the day is over. To put your own name ot the clothes is one way to always find the right one. 

IMG_16931 (1 av 1)-2IMG_16941 (2 av 2)IMG_1692

Det är väldigt enkelt att fästa lapparna, man klistrar bara på dom på tvättanvisnings-lappen eller på märkeslappen. Man behöver alltså inte stryka på dom utan dom är självhäftande. Den här gången beställde jag också minilappar som är perfekta att använda på småsaker. Mina barn som använder napp måste ju ha nappen på förskolan till sov/vilostunden och då känns det ganska skönt att kunna märka dom så att dom inte stoppar något av de andra barnens napp i munnen, eller att dom försvinner.

//It´s very simple to attach the name tags, you just put them on the laundry-tag or the brand-tag. You don’t have to iron them on, they are stick-ons. This time I also ordered mini tags which is perfect to put on small things. My kids who uses pacifiers also needs to bring them to the preschool and then it´s pretty nice to put a tag on them so that they don’t put any other child’s pacifier in their mouths, or that they disappear. 

IMG_1696 IMG_1698

Dom små lapparna passar även perfekt att klistra på alla små gossedjur. Livia är ju så fäst vid sina nallar så det vore ju katastrof om någon på förskolan av misstag skulle ta fel.

Om ni vill beställa namlappar till er själva eller era barn så kan ni göra det HÄR. Dom har ett väldigt stort utbud med massor av olika färger, figurer och texter. Man kan alltså välja och vraka precis som man själv vill. Tips till er <3

//The mini tags also works perfectly to put on all the small stuffed animals. Livia is so attached to her teddy bears so it would be a disaster if someone in the preschool would take the wrong one by mistake. 

If you want to order name tags for yourself or your kids you can do it HERE. They have a very wide range of colors, figures and font. In other words you can choose whatever you like. Tips for you <3


Annons

Kommentarer


 1. Emma 7 augusti, 2018 on 19:10 Svara

  Hej! Du skrev en gång om en app där man kunde lägga in sina instagrambilder i flödet för att typ se hur det blir. Vad heter den? Kram!

  Btw, ditt inlägg om att du inte alltid mår så bra, så bra att du lyfter det så många som går o mår dåligt och skäms över det (jag var en av dom). Man är ju ofta inte ensam i sin känsla och sånna där tips är verkligen guld! <3

  • michaeladeler 8 augusti, 2018 on 20:42 Svara

   Hej! Ja den heter Preview :)
   Tack fina. Ja det är viktigt att prata öppet om sånt, det sista man vill är ju att känna sig ensam. Bättre att vi alla hjälper varandra, tror fler skulle må bra av det :)
   Kramar <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig