VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

ANSWERS PART 2

SOMETHING SPECIAL ABOUT A CHURCH (11 av 18)JA

Shirt – H&M // Pants – NA-KD // Bag – Mango // Shoes – Lacoste

Här kommer del två och sista delen av era frågor. Jag vet att vissa frågor kanske är lite lika men för att inte missa någonting så svarar jag på alla, hehe. Vi kör samma igen med att jag svarar dom engelska frågorna endast på engelska och översätter dom svenska.

//Here are part two and the last part of your questions. I know that some of the questions are pretty similar to each other but to not miss something I will answer all of them, hehe. We’ll do the same again regarding me answering the questions on english only on english and then I translate the ones on Swedish.

1. What do you think about ecology and how do you care about environment in everyday life? How will you raise Livia and Valter in that regard? I think it’s important that was use less, not just recycle more. Fashion is one of the most damaging industries for the planet.

Answer – I´m not the best person to answer this question since I´m pretty bad at that. We recycle everything, try not to throw away so much food etc. Regarding the fashion industry I don’t think I´m a good role model for them but I´m absolutely going to read more about that and then start to be better at not buying so much.

2. Hej! Tack för en bra blogg!

1. Vart har du och din syster gjort silikon?
2. Skulle du kunna tänka dig att göra botox?
3. Hur hanterar du svartsjuk? Tex om Jens spanar in någon annan.
4. Hur friade Jens?

Svar – Hej och tack fina du!

1. Vi gjorde båda två på Akademikliniken i Stockholm. Jag känner mig mest trygg där och skulle inte vilja gå någon annanstans.

2. Ja jag gör faktiskt botox regelbundet i pannan mellan ögonen. Jag har en djup rynka där (bekymmers-rynka hehe) som för ett tag sedan började stanna kvar och inte gå tillbaka när jag slappande av. Jag började då med botox för att slippa använda filers i framtiden för att fylla ut den då den antagligen blivit för djup för att endast ta bort med botox. Lite i förebyggande syfte liksom.

3. Jag är otroligt o-svartsjuk, alltid varit det. Jens gör dock heller ingenting mot mig som triggar att jag skulle bli svartsjuk så det är nog en kombination. Han får titta hur mycket han vill på andra, det har jag inget emot, jag vet ju att han älskar mig.

4. Han friade nere i Båstad, på morgonen på midsommarafton 2015. Det var tidigt på morgonen när vi precis hade vaknat. Han hade planerat att ta ut mig till en gård på dagen och göra det då men han kunde inte hålla sig, hehe. Är så glad för det för jag hade inte velat ha några andra än bara oss med när han frågade. Nu är det vår egna speciell stund som vi minns tillsammans <3

//2. Hi! Thanks for a good blog! 

1. Where did you and your sister do your breasts? 

2. Would you consider doing botox?

3. How do you deal with jealousy? For example if Jens are checking another girl out. 

4. How did Jens propose to you? 

Answer – Hi and thank you beautiful!

1. We both did them on Akademikliniken in Stockholm. I feel so safe there and wouldn’t want to go anywhere else.

2. I actually already do botox on a regular basis in my forehead between my eyes. I have a deep wrinkle there that started to show a while ago. I then started to do botox to avoid fillers in the future. If you wait to long and the wrinkle get to deep you have to fill it out, then just botox doesn’t work. Kind of a prevention, hehe. 

3. I´m not jealous at all, never been. Although Jens never does anything to make me jealous so I think it´s a combination of that. He can look at other girls how much he wants, I don’t mind that, I know that he loves me. 

4. He purposed in Båstad, in the morning on midsummer 2015. It was early in the morning and we had just woke up. He was planning to take me out to a farm during the day and do it then but he couldn’t wait, hehe. I´m so happy about that since I wouldn’t have wanted anyone else than just us there when he did it. Now it´s our own special moment that we can remember just us two <3

DATE NIGHT (8 av 14)

Me & my love <3

3. 1. Have you always been such a family-oriented person and have you always dreamt about having children?
2. How do you want your life to look like when your children grow up and become more independent?
3. Do you ever have doubts about exposing your children so much on social media? Do you ever have fear that they won’t like it when they grow up? Have you discussed it with Jens before Livia was born or did you both agree from the beginning about it and just saw it as a ”no big deal”?
4. What would you probably do (in terms of career) if you weren’t a nurse?
5. Can you imagine having another kid?

I really appreciate how honest you always are with your readers! But ofc I don’t expect you to answer all the questions in case you find them too personal.

Answer – Thank you! I´ll answer as good as I can, hehe.

1.  Yes I have always been like that and my biggest dream have always been to be a mother. More than anything else.

2. Oh I don’t really know. I like our life right now but I would love to have some more time for myself. Just to go to the store to buy groceries and leave them at home would have been awesome, hehe.

3. No not really. If they don’t like to be in the pictures when they are older they don’t have to. Now they are so young that they don’t really understand it and I don’t think that it hurts them in any kind of way. Me and Jens didn’t even talk about it before they were born so we don’t see it as a big deal.

4. Oh that’s a hard question. I really don’t know. I kind of like economy and I´m good at numbers (do you even say it like that haha?) so maybe something within that?

5. At the moment NO. But who knows in the future. Jens don’t want anymore kids at all but we´ll see, hehe.

SAMARBETE LINDEX (1 av 1)

Valter just a few days old <3 When I´m seeing pictures of the kids when they we´re babies I so want one more..

4. Which camera do u use?

Answer – I use a Sony A7 with a 28 mm fixed lens and also a 85 mm fixed lens. I love that camera.

5. När får ni tillgång till er lägenhet i Spanien?

Svar – Jag tror i slutet av 2019. Förut var det i början på 2019 men sånt skjuts ofta up verkar det som så vi får se, hehe.

//5. When do you get access to your apartment in Spain? 

Answer – I think in the end of 2019. Before it was in the beginning of 2019 but they postpone that so now we’ll have to wait and see, hehe. 

6. Hejsan. First I have to say that I love your blog. I have been reading it almost from the beginning and it’s so nice that we can read something new almost every day, love it!!

1. Are you planning to buy a house someday or is living in centre in the flat more your thing? I have to say that I have tried both and at this moment we are living in the house with our own yard and it’s nice, but it would be SO much easier to just live in some flat near all the shops etc. But with kids, it’s also nice to have a yard.

2. I can see from your newest blog writing that Jens has lots of tattoos. Is that ”woman tattoo” maybe you? Have you any tattoos? And are you planning to get any in the future? I have planned to get some small tattoo, but I’m afraid that something goes wrong and the tattoo would be awful and I would hate it.

3. I also have to say that I can see lots of me and my sister in you and Janni.
I mean that I have two kids and I’m more, how would I say it, maybe not that self-confident than my sister. She travels around the world and she has no hurry to settle down. I don’t know if this even is like you and Janni, just me assuming.
But if I’m right, where do you think it’s coming from that you are ”so” different? There is room in the world for different kind of personalities but sometimes I wish I would have more that self-confidence that my sister has.

Have a nice day! Jenni

Answer – Oh thank you! That makes me so so happy to hear <3

1. I absolutely think that we´re going to buy a house when we find the right one. I want the kids to grow up in a house with a yard etc. Both me and Jens did and appreciated that so much. I love to live in an apartment too of course, and I think we will live here a few more years, but the goal is to find a house in a neighborhood we love.

2. Yes he has several tattoos (which I love by the way, I think it looks so good on men) but the girl on his arm is not me, hehe. It´s actually no one he knows or any famous person it´s just a ”womens face”. I don’t have any tattoos and I´m not planning on getting one either. Although I think it´s so nice on women too, but not on me.

3. Oh how fun! That´s exactly how we are. I don’t know why but I think you´re just born with different personalities. I also think that different people have different ideas about whats important in their lives and for me it has always been to start my own family. Career for me have always ment nothing, I don’t know why really, hehe. That´s just how I am. Regarding the self-cofidense I think it´s the same. Some people are just born more confident. But that´s a thing I think is pretty easy to change. Just tell your self that your awesome every day, try to think positive and become your own best friend, then the self-confident part will fix it’s self.

SAMARBETE LINDEX (1 av 1)-2

My sister and best friend <3 So proud of her! 

7. Skulle vilja läsa lite mer kring din syn på allt som rör träning och hälsa och hur du ser på det och lever i relation till det. Vet att du nämnt tidigare att du var i ett osunt beteende gällande det som Jens hjälpte dig ur. Jag vet av erfarenhet (är ju ssk) att det är ett vanligare problem än vad man kanske tror idag om man inte är insatt och likaså risken att falla tillbaka. Skulle därför vara intressant och läsa kring hur du tänker där, känner du att du kommit helt ifrån det, tänker även nu när du testade någon form av detox. Det är något jag inte rekommenderar någon (från mina erfarenheter som ssk men även hela biten jag förespråkar att hålla en balans av 80/20 tänket, du minns säkert min långa kommentar av oro när du skrev om detoxen hehe), tänker att mixtra/köra detox/dieter framförallt inte är lämplig för någon som faktiskt haft svår inom den biten (tänker det du skrev om som Jens hjälpte dig ur och risken att falla tillbaka om man varit där en gång). Förövrigt älskar jag din mix av inlägg, skulle vilja ha lite mer träning/hälsa/recept bara hihi. Jag uppskattar annars verkligen din variation av inlägg, inte en dag utan att du förgyller mysig läsning. En favoritsyssla att kika in här när man är helt slut efter dagarna på jobbet (du vet ju säkert hur vardagen idag ser ut som ssk hehe) och bara få sig mysig läsning. Kram på dig!

Svar – Det är ett otroligt vanligt problem tyvärr. Var och varannan person jag träffar har ett osund beteende till mat (mest här i Stockholm dock). Det är hemskt och otroligt tråkigt för det tar så mycket energi från andra mer betydelsefulla saker. Livet är kort och man borde ta vara på det mer och inte straffa sig själv bara för att man unnat sig något extra.

Min relation till mat idag är inte hundra procent, och det tror jag aldrig att den kommer att bli, men den är under kontroll. Jag svälter mig inte, jag över-tränar inte, jag unnar mig saker utan att må dåligt över det och jag tar hand om min kropp. Efter att jag fick mina barn så har jag insett vad som faktiskt betyder någonting i livet och det är inte att vara smal eller hundra procent perfekt, det är att ha energi nog att orka leka med dom, vara en närvarande mamma och en bra förebild för dom. Jag pratar aldrig om mat, dieter osv framför dom och vill heller aldrig att någon annan gör det. Jag säger aldrig att jag känner mig tjock, berättar att jag tränar för att jag ska orka leka med dom, kunna bära och få energi osv. Så viktigt att tänka på.

Angående dieten som vi gjorde nyss så var det bara ett test i några dagar, vilket förmodligen kanske är dumt för mig. Dock var det bra för jag insåg efter ett tag att jag inte mådde bra av det och slutade då därför. Tidigare hade det varit en nederlag för mig och jag hade följt den slaviskt hur dåligt jag än hade mått. Så gör jag inte nu. Därför är jag ändå glad att jag testade och kommer inte göra om det, hehe. Att tänka 80-20 är nog det absolut bästa, som du skriver.

Förlåt för världens längsta svar men den här frågan ligger mig varmt om hjärtat och är så VIKTIG. Mat ska vara någonting gott, socialt, mysigt och som ger energi till att din kropp ska fungera. Inte tröst, ångest eller förbud. Det är inte värt det. Kram till dig <3

//7. I would like to read a little more about your thoughts of everything about exercise and health and how you look at it and your relation to it. I know that you before have mentioned that you had a bad relationship to it and that Jens helped you out of it. I know from experience (I´m a nurse) that it´s a more common problem today than you think and also the risk of falling back in to it. Therefor it would be interesting to hear your thoughts about it, do you feel that you’re totally free from it now, I´m thinking since you tried that detox a while ago. Thats something that I don’t recommend anyone (from my experience as a nurse but also the whole part of me thinking it´s important to keep a balance of 80/20, you probably remember my long comment of worry when you wrote about the detox hehe). Moreover I love your mix of posts, although I would love some more training/health/recipes hehe. Otherwise I really appreciate your variation of posts, not a day without you filling my day with cozy reading. My favorite thing is to come in here after a long day at work (you probably know how the days look like when you’re a nurse now a days hehe) for some cozy reading. Hugs! 

Answer – Unfortunately it´s a really big problem. Every other person I meat have a bad relationship to food (although mostly here in Stockholm). It´s horrible and so sad since it takes so much energy away from things that really matters in life. Life is short and you really should enjoy it instead of punishing yourself for eating a bit extra. 

My relationship to food today is not a hundred procent, and I never think it’s going to be, but it´s under control. I´m not starving myself, do to much workouts, I enjoy tasty food without feeling bad about it and I take care of my body. After I had my kids I really realized what matters in life and thats not to be skinny or a hundred procent perfect, it´s to have energy enough to be able to play with them, be a present mom and a role model for them. I never talk about food, diets etc infront of them and I don’t want anyone else to do that either. I never say that I feel fat, tell them that I work out to get strong so I get energy enough to play with them, carry them etc. Thats important to think about. 

Regarding the diet that we did a while ago it was only a test for a few days, which probably is bad for me. Although it was pretty good since I, after a while, realized that I didn’t feel well and therefor stopped with it. Earlier that would have been a real defeat for me and I would have finished it even though I felt bad. I don’t work like that anymore. Thats why I´m still happy that I tried it and I will never do it again, hehe. To think 80-20 is probably the best thing, as you wrote. 

Sorry for the longest answer ever but this question is so IMPORTANT to me. Food should be something tasty, social, cozy and something that gives your body energy to work. Not comfort, give you anxiety or prohibitions. It´s not worth it. Hugs <3

SAMARBETE LINDEX (1 av 1)-3

Balance is everything..

8. Hej M!
Tack för en bra blogg! Så kul att följa din vardag med Livia och Valter, speciellt eftersom man själv också har barn.
Min fråga är om du och Jens delar allt ekonomiskt? Alltså om ni har gemensam ekonomi? Och hur gjorde ni nu när ni gifte er? Skrev ni äktenskapsförord eller hur bestämde ni? Puss & ha en fin dag!

Svar – Hej och tack fina! Ja det skulle man nog kunna säga att vi gör. Vi har inget gemensamt konto eller liknande men vi delar upp ganska bra ändå. En månad kanske han tar alla räkningar och jag en annan. Vi tar det lite som det kommer bara. När vi bodde i Spanien tillexempel och jag inte tjänade några pengar alls så betalade Jens allt. Nu när jag får in pengar så betalar jag med såklart.

Nu när vi gifte oss så skrev vi äktenskapsförord. Jag var den som ville ha det. Jag har sett allt för många skilsmässor med bråk om pengar, vem som ska ha vad osv och jag vill inte hamna där. Hur mycket vi än älskar varandra nu så vet man aldrig i framtiden, då är det skönt för båda två att man vet hur allt ska fördelas. Sen om det skulle bli aktuellt så tvivlar jag inte på att vi skulle lösa så att det blir bäst för båda, men vi hoppas ju att vi aldrig ska behöva tänka på det. Kram till dig <3

//8. Hi M! 

Thanks for a great blog! It´s so fun to follow your everyday life with Livia and Valter, especially since I also I have kids. 

My question is if you and Jens are sharing everything economically? In other words if you have shared economy? And how did you do when you got married? Did you sign a prenup or what did you decide? XOXO and have a nice day! 

Answer – Hi and thank you beautiful! Yes I would say that we do. We don’t have any mutual account or something like that but I think we divide the costs pretty good anyway. One month Jens may pay all of our bills and then I´ll do it the next month. We just kind of go with the flow when it comes to that. When we were living in Spain for example and I didn’t make any money at all Jens payed everything. Now when I also earn my own money I also pay, off course. 

When we got married we signed a prenup. I was the one that wanted that. I have seen to many divorces with fights about money, who should get what etc and I don’t want to end up like that. Even though we love each other to death right now you never know in the future, then it´s good to know how we will divide everything up. Then if that would happened I don’t have any doubt about that we would divide everything in the best possible way for both of us, but I hope that we never have to think about that. Hugs <3

9. What is your favourite country you have visited and why it is your favourite?

Answer – Thats a hard question. I love Marbella (Spain) just because I´ve been there so much and I know my way around there. I haven’t been to any exotic places (only Thailand) but I´m sure that one of those places would be my favorite if I go there sometime. I don’t know, hehe.

LIDL HEIDI (25 av 28)ja

Marbella in my heart <3

10. Hej! I love you blog and how you write about you daily life. I would love to know your tips about best restaurants and places to hang out in Stockholm. I have visited there several times and I have seen all basic tourist things etc. So recommendations from local would be amazing! Can’t wait to get there soon, I love Stockholm <3
Puss och kram från Finland!

Answer – Hi and thank you! Oh I´m the worst person to answer that since I´m always at home, hehe. But my favorite restaurants are Riche (lunch & dinner), Tako (dinner), Brillo (lunch) and Vau De Ville (lunch). Stockholm have so many great places to hang out on so you’ll defiantly found something you like! <3

11. Vad ska du studera som din pappa gav i present?

Vill du och Jens ha fler barn? Har du något bra tips på att få ett rastlöst barn att sova en hel natt? Har en dotter som skruvar och är vaken stor del av nätterna och gjort i hela hennes 1-åriga liv.

Kram och tack för finaste bloggen <3

Svar – Jag ska plugga till injektionssköterska, göra fillers, botox, micro-needling, IPL etc. Så peppad!

Nej jag tror inte det. Jens vill absolut inte och jag är ganska nöjd också så vi får se. Man vet ju aldrig hur vi känner om några år så jag vill inte stänga den dörren helt.

Jag har en son som är likadan. Eller han sover hyfsat men har haft flera sånna perioder och jag har faktiskt ingen aning. Vi har provat att ha honom vaken längre på dagen (sova max 45 min) och det har bara funkat ibland. Annars finns det ju massor av metoder att prova. Jag vet att Katrin Zytomierska tipsade en del om det, kolla hennes blogg! Jag gav alltid Valter ersättning varje gång han vaknade på natten och det funkade typ bäst. Om ni inte redan gör det så prova. Tack fina! <3

//11. What are you going to study that your dad gave you as a gift? 

Do you and Jens want more kids? Do you have any tips to make a restless baby to sleep through the nights? I have a daughter who is spinning around in the bed and are awake a big part of the night and have been her whole one year life. 

Hugs and thanks for the nicest blog <3

Answer – I´m going to be an injection nurse, do fillers, botox, micro-needling, IPL etc. So excited! 

No I don’t think so. Jens really don’t want anymore kids and I´m pretty pleased too so we’ll have to wait and see. You never know how you feel in a couple of years so I don’t want to close that door permanently. 

I have a son thats exactly the same. Or he sleep okey but his had several of those periods and I actually don’t have a clue. We have tried to keep him awake longer during the days (sleeping maximun 45 minutes) and that have worked sometimes. Otherwise there is a lot of different methods you can try. I know that Katrin Zytomierska had a few tips about that, check out her blog! I always gave Valter baby formula when he woke up in the middle of the night and that worked out best. If you haven’t tried that already try that. Thank you <3

12. Hur länge har du arbetat som sjuksköterska? Vad skulle du säga är det bästa respektive sämsta med yrket? Kram fina!!

Svar – Jag blev färdig juni 2011 och jobbade sedan fram till oktober 2013 så 2,5 år. Det bästa är kontakten med människor, känna att man hjälper till och att det man gör uppskattas. Det sämsta är lönen, stressen man får att hinna med allt och alla samt påminnelsen om att livet kan ta slut. Det hade jag svårast med, att se så många bli sjuka och försvinna. Kram <3

//12. How long have you worked as a nurse? What would you say is the best and worst about that profession? Hugs! 

Answer – I became a nurse in June 2011 and then worked until October 2015 so 2,5 years. The best thing is the contact with other people, to feel that you really help someone and that what you do are appreciated. The worst thing is the salary, the stress to get everything done and the constant reminder that life has an ending. That was the hardest part for me, to see so many people get sick and disappear. Hugs <3

Nu har jag svarat på alla frågor och hoppas att ni är nöjda. Om ni undrar något mer så vet ni att ni bara kan kommentera så svarar jag där så fort jag får tid. Nu ska jag lägga barnen och sen försöka hitta en ny serie att kolla på. Jag har sett klart hela Younger, ÄLSKADE den och är så ledsen att den är slut. Jag gillar lite lättsamma serier så om ni har något tips så hit me. PUSS <3

//Now I´ve answered all your questions and I hope your are pleased. If you wonder anything more you know that you can leave a comment and I´ll answer you there as soon as I find the time to. Now I´m going to put the kids to bed and then try to find a new series to watch. I´ve seen all the seasons of Younger, LOVED it and I´m so sad it´s over. I like easy going series so if you have any tips, hit me. XOXO <3


Annons

Kommentarer


  1. Vivien 31 juli, 2018 on 19:19 Svara

    I just watched GOOD GIRLS on Netflix and it was amazing. I was also looking for an easy going series, so this is my tip :)

    • michaeladeler 31 juli, 2018 on 21:40 Svara

      Oh thank you <3 That sounds like a series for me, hehe :) <3<3

  2. ule 31 juli, 2018 on 19:26 Svara

    I like how you think about food now, good answer.

    • michaeladeler 31 juli, 2018 on 21:39 Svara

      Thank you <3<3 Me too <3

  3. Sofie 31 juli, 2018 on 20:23 Svara

    Hej, älskar att läsa din blogg, känns som att vi är väldigt lika och känner igen mig i mycket av det du skriver :)

    Jag undrar lite om hur du hanterade din relation till mat och kroppen under dina graviditeter? Är själv gravid med mitt andra barn (ungefär lika tätt som du har mellan dina 🙈) och tycker att det är fruktansvärt jobbigt. Har en bakgrund av ätstörningar men skulle säga att jag har hittat en bra balans som icke gravid. Däremot som gravid får jag så mycket ångest av viktuppgång etc.

    Blev långt, men skulle vara så glad om du ville dela med dig! ❤

    • michaeladeler 31 juli, 2018 on 21:39 Svara

      Tack fina du <3

      Under mina graviditeter så gick det faktiskt över förväntan. Jag tänkte mer att jag var peppad på att komma tillbaka när den var över, hehe. Jag såg det också som en "free zone" att faktiskt unna mig lite extra vilket jag gjorde. Om det hjälper något så gick jag upp till 80 kg (från typ 56-58 kg) så det var verkligen mycket, men inom ett år efter så hade allt försvunnit. Försök bara njuta av graviditeten, ät det du tycker om och fokusera på att du bär ett liv. Din kropp kommer tillbaka senare <3 Njut av bebisen och släpp den ångesten, det är inte värt det.

      Stort lycka till med bebis och med livet med två kids <3<3 Det är bara fråga mig om du behöver några tips senare, hehe. Kram <3

  4. Sandra 31 juli, 2018 on 21:22 Svara

    Jag kan rekommendera serien shooter och Power!! Riktigt bra❤️

    • michaeladeler 31 juli, 2018 on 21:36 Svara

      Åh tack fina <3

  5. Karin 1 augusti, 2018 on 07:40 Svara

    Good Girls :) Så bra o rolig!

    • michaeladeler 1 augusti, 2018 on 18:36 Svara

      Åh tack <3

  6. Thea 1 augusti, 2018 on 10:56 Svara

    Hi Michaela,

    first of all: I love reading your blog !
    It is so nice that you mostly post twice a day, thanks for that !

    I would like to ask you more about your breast OP, I hope you do not mind.
    At what age did you get them done ? And is there any restriction when it comes to breastfeeding ?
    As a young woman (24) I find it a bit difficult to find the right contraception.
    How did you prevent before having your kids ? The pill ?

    Keep on being so real & honest <3
    All the best from Germany for you & your family !

    • michaeladeler 1 augusti, 2018 on 18:39 Svara

      Hi and thank you so much <3

      Of course! I´ll answer you as good as I can :)
      I was 23 years old, and there is no restriction when it comes to breastfeeding :)
      I had mini-pills before the kids were born :)

      Thank you, I will try <3<3

  7. Sally 1 augusti, 2018 on 20:15 Svara

    Hey Michaela!

    Wow, you are so honest! Most of bloggers/vlogers simply avoid answering guestions since they want to stand out as perfect human beings without problems. I really appreciate that you don’t have a need for that and that you are always writing from the bottom of your heart!

    I have one more guestion. I have never noticed that you had a plastic surgery since you never expose your boobs (wear tops/bikini that would show your boobs etc.) How come you decided for it? I’m wondering since you really don’t seem to me as a kind of a woman who is bothered by the size of boobs. Was this more like a temporary wish or would you do it regardless of your age?

    I don’t know if you will understand what I mean … I just wanted to say that you seem so uncomplicated and natural when it comes to your looks, that’s why I was surprised that you decided to do a plastic surgery (ofc I don’t mean it in judgemental way, I’m just wondering how you think about it nowadays?)

    • michaeladeler 4 augusti, 2018 on 21:33 Svara

      Oh thank you so much <3<3

      I did it for almost 7 years ago and it was simply because I though my boobs were a bit saggy. I´ve always had big boobs so I didn't want to make them bigger, just more firm, if you know what I mean, hehe. I think you're born with different kind of breast and mine heave always been a bit loose with I didn't like so much, thats why I did them :) Bit I´m not that kind of girl who have a need to "show" them so I wear what ever I´m comfortable in, not to show them off. I did them totally for myself so as I said, I don't feel like I have to wear clothes that show them in any kind of way :) Hope that answered your question :)
      Have a wonderful night <3 Hugs <3<3

  8. Bianca 2 augusti, 2018 on 12:40 Svara

    Dear Michaela, I wanted to say thank you for your very open and honest answers to some pretty personal questions. It is so lovely to find a persom who feels like a girlfriend you catch up with everyday over a coffee for a heart to heart chat. As a mum of 3 it is so comforting to see another mum enjoying and struggling with the highs and lows of motherhood. As I live on the other side of the world from you, I wanted to let you know how much I look forward to reading your blog every morning over a coffee before my kids are awake and my caotic day starts.

    Love to your beautiful family. Xx

    • michaeladeler 4 augusti, 2018 on 21:39 Svara

      Oh you are so sweet, thank you so much! That means the world to me that you like to come in here and read and feel like I´m a friend <3

      Love to you and your family too <3<3

  9. Caroline 4 augusti, 2018 on 20:28 Svara

    Har du och Janni fortfarande silikon?

    • michaeladeler 4 augusti, 2018 on 21:40 Svara

      Yes <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig