VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HOW I EDIT MY PHOTOS AND WHAT APPS I USE

IMG_3266

Top – Zara

Det är så många av er som har frågat mig om vilken kamera jag har, hur jag redigerar mina bilder och vilken app jag använder för att göra mina Instagram stories. Jag tänkte skriva lite kort om hur jag gör och vad jag använder så att ni får veta.

SONY A7 – Detta är kameran jag har. Jag har två objektiv, 28 mm som jag använder i vardagen (ganska vidvinkligt) och 85 mm som jag fotar typ outfit bilder med. Båda objektiven är fasta och enkla att använda. Jag ska köpa ett 50 mm också så jag har ett mittemellan.

LIGHTROOM – Här redigerar jag alla mina bilder. Jag använder förinställningar från Nate (bara googla så kan ni hitta), men ändrar sedan mycket själv. Drar ofta ner gul färg på nyans, gillar bilderna mer då. Sen ändrar jag också mycket på vitbalansen, temperatur.

VSCO – Om jag fotar med mobilen (Iphone 7 plus) så redigerar jag ofta bilderna i den appen. Där finns det förinställningar och sen kan man ändra lite mer själv efter.

//There are so many of you who have asked me which camera I´m using, how I edit my pictures and which app I´m using to make my Instagram stories. I´m going to write about how I´m doing and what I´m using so that you’ll know. 

SONY A7 – This is the camera I have. I have two lenses, 28 mm which I´m using in everyday life (pretty wide-angle) and 85 mm which I´m using to take outfit photos with. Both of the lenses are fixed and easy to use. I´m going to buy a 50 mm lens too so I have one in-between the other ones. 

LIGHTROOM – Here I edit all of my pictures. I use presets from Nate (you can just google it to find it), but then I change quiet a lot myself. I often take a way much of the yellow color, I like the pictures more when I do that. Then I also make changes on the white balance, temperature. 

VSCO – If I take photos with my phone (Iphone 7 plus) I often edit them in this app. It also have many presets and then you can edit on your own after that. 

IMG_3265

UNFOLD – I den här appen gör jag mina stories på Instagram. Jag redigerar bilderna i dom andra programmen först och för sedan in dom i UNFOLD appen och gör olika kollage där. Om ni laddar ner den så kommer ni se, den är superenkel att använda. Älskar den.

Där har ni mina tips. Om ni undrar någonting mer är det bara att fråga så ska jag svara så gott jag kan. Ha en trevlig kväll! PUSS <3

//UNFOLD – In this app I make my stories for Instagram. I edit the pictures in the other programs first and then put them in the UNFOLD app and then make different collage there. If you download it you will see, it´s so easy to use. I love it. 

There are my tips. If you wonder anything more you can just ask me and I´ll answer you as good as I can. Have a nice night! XOXO <3


Annons

Kommentarer


 1. Sandra 16 juli, 2018 on 22:33 Svara

  Superfina bilder! Kan du specificera vilka föreställningar från Nate du använder samt vilka filtee i VSCO? Det finns många förinställningar och filter och jag kan inte hitta nått som påminner om dina bilder. Jag ska göra en fotobok åt min dotter och tycker att dina redigeringar blir såhimla fina!
  Hälsningar Sandra

  • michaeladeler 23 juli, 2018 on 09:13 Svara

   Tack fina <3 Jag brukar använda HB1, som finns under VSCO filter på hans inställningar. Sen som sagt så tar jag bort mycket av det gula och drar upp lila och mer värme i bilden :)
   På själva VSCO appen brukar jag prova mig fram för det är olika på olika bilder..så tyvärr ingen aning där.
   Kram och lycka till med fotoboken <3

 2. […] Det är så många av er som har frågat mig om vilken kamera jag har, hur jag redigerar mina bilder och vilken app jag använder för att göra mina Instagram stories. Jag tänkte skriva lite kort om hur jag gör och vad jag använder så att ni får veta… LÄS MER > HÄR <  […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig