VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

THE BEST SUMMER EVER

DALARNA TISDAG (3 av 5) DALARNA TISDAG (2 av 5) (kopia)

Top & pants – NA-KD 

God morgon! Det vackra vädret verkar hålla i sig här i Sverige och jag är så glad för det. När hade vi en sån här fantastisk sommar sist? Nu har det ju varit såhär fint ända sen i maj, hur sjukt är inte det? Det kommer kännas helt konstigt med höst och dåligt väder senare. Nu känns det till och med konstigt om det helt plötsligt skulle regna en dag och vara kallare än 20 grader. Det skedde ju liksom varannan dag förut.

//Good morning! This beautiful weather seems to last here in Sweden and I´m so happy for that. When did we have a summer like this before? The weather have been this nice since may, insane huh? It´s going to feel so weird when the autumn and the bad weather comes later. Now it even feels weird if it starts to rain one day and it´s colder than 20 degrees. Before that happened every other day. 

DALARNA TISDAG (1 av 5)

Hur som helst så är det ju helt magiskt och jag är så lycklig för det. Jag tror aldrig att jag har varit i Oxberg när det varit så fint väder som det varit nu. Underbart ju. Jag hade föresten tänkt fota lite mer till er och visa hur det ser ut där men jag får göra det en annan gång. Nu när vi var där så rensade vi hela gården på cyklar osv som stod på hela gården så ville inte fota då. Allting är i alla fall helt nyrenoverat men den gamla stilen på husen är sparad, vilket jag tycker är underbart. Hur fint är inte detta trä liksom? ÄLSKAR. Detta var dock en bild på boden utanför som är väldigt gammal men ändå. Tycker det är så fint med kontraster av både gammalt och nytt (modernt) ihop. Bästa. Ska fota nästa gång jag är där.

Nu har vi precis ätit frukost och jag ska hoppa in i duschen innan Jens ska iväg på möten. Livia önskade att gå till parken och leka massor idag så det ska vi göra. Sen ska vi eventuellt träffa Julia och umgås med henne, det blir mysigt. Ha en fin dag, PUSS <3

//Anyhow, it´s magical and I´m so happy for that. I think I´ve never been to Oxberg before when it was this nice weather. Thats just wonderful. By the way, I was planning to take some more photos for you and show you how it looks there but I´ll have to do that another time. Now when we were there we were cleaning out the whole garden from bicycles etc that we putted out on the lawn so I didn’t want to take any pictures then. Anyhow, everything is renovated but the old style of the houses are saved, which I think is wonderful. How beautiful is this wood? LOVE. Although this was a picture of the shed thats really old but still. I think it´s so nice with the contrasts of old and new (modern) together. The best. I´m going to take more pictures when I´m there next time. 

Now we just had breakfast and I´m going to hit the shower before Jens are off too meetings. Livia wanted to go to the playground and play today so we´re going to do that. Then I think that we are going to meet Julia and hang out with her, that´s going to be cozy. Have a nice day, XOXO <3


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig