VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

PLAYDAY

IPHONE 180712 (4 av 10)

T-shirt – H&M // Pants – Zara

Idag har vi lekt nästan hela dagen. Först var vi i parken och Valle gick direkt till skogen som han älskar. Han kan vara där hela tiden vi är i parken. Förstår inte riktigt vad som är så kul, hehe.

//Today we´ve been playing almost the whole day. At first we were in the park and Valle went right away in to the woods which he loves. He can be there all the time when we’re in the park. I really don’t see whats so fun about that, hehe. 

IPHONE 180712 (1 av 10)

Sen blev det rutchkana en snabbis innan vi gick tillbaka till skogen igen..

//Then we went one the slide for a quicky before we went back to the woods again..

IPHONE 180712 (3 av 10)

Livia gillar inte att ha skor på sig i parken, hon får alltid in massor av stenar, så hon kör barfota.

//Livia don’t like to wear shoes in the park, she always get so many rocks in the shoes, so she always takes them off. 

IPHONE 180712 (6 av 10)

Min glada lilla älskling. Jag älskar att se honom i dom här farfars byxorna. Hur gulligt är inte det? Jag älskar att klä honom som en liten gubbe. Är jag ensam om det?

//My happy little baby. I love to see him in these granddad pants. How cute? I love to dress him like a little old man. Am I alone about that?

IPHONE 180712 (2 av 10)

Kolla bara! Världens sötaste ju.

//Just look at him! The worlds cutest. 

IPHONE 180712 (1 av 1)

Dress & shorts – Zara

Livia ville inte direkt vara med på bild idag så jag tog en när hon inte såg, hehe. Hennes klänning är över ett år gammal och lite för liten så hon får använda den som top då den ändå funkar. Tycker att den är så söt.

Efter parken gick vi hem, åt lunch och sen kom farmor förbi och lekte med Livia medan Valle sov. Jag fick en liten stund att sola på balkongen själv, sån lyx. När hon hade gått gick vi ner på gården och ritade med kritor över alla stenplattor. Alla barn har börjat göra det här nu, ser helt sjukt ut när man tittar ut, hehe. Det försvinner dock med bara vatten så om det regnar snart så är det borta efter.

Nu har vi precis ätit middag och ska snart lägga barnen. Livia var vaken jättesent igår så hon är redan hur trött som helst. Älskar när barnen vill sova tidigt och är lätta att lägga, det gör att jag får världens längsta kväll sen, hehe. Vi hörs i morgon! PUSS <3

//Livia didn’t really want to take any pictures today so I took one when she didn’t see it, hehe. Her dress is over one year old and a bit to small so she gets to use it like a top instead since it still works. I think it´s so cute. 

After the park we went home, had lunch and then my grandmother came by to play with Livia when Valle was asleep. I got a moment for myself just sitting in the sun on the balcony, luxury. When she left we went down to the yard to draw on all the stone tiles. All the kids here have started to do that now, it looks so insane when you look out, hehe. Although it will go away with some water so if it’s starting to rain soon it will be gone afterwords. 

Now we just had dinner and are soon about to put the kids to bed. Livia was awake really late last night so she is really tired. I love when the kids wants to go to bed early and when they easily fall asleep, it gives me the longest night ever after, hehe. Talk tomorrow! XOXO <3


Annons

Kommentarer


  1. Rebecca 14 juli, 2018 on 09:15 Svara

    Så söta! Älskar också hängslen och liknande, har du inte kikat in på hansochmary.se tidigare så gör det, så himla mycket fina accessoarer till barnen! Tips.. ha en underbar helg! Kram

    • michaeladeler 16 juli, 2018 on 05:05 Svara

      Åh tack för tips <3 kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig