VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

RELAXED – INSIDE & OUT

DALARNA MÅNDAG (23 av 30) DALARNA MÅNDAG (25 av 30) DALARNA MÅNDAG (28 av 30) DALARNA MÅNDAG (26 av 30) DALARNA MÅNDAG (24 av 30)

Jacket – HERE // Sweater – H&M // Pants – Gina Tricot // Shoes – Lacoste 

Nu har vi kommit hem igen från Oxberg. Jag älskar verkligen att vara där, det är så mysigt. Det är så skönt att gå runt i sköna kläder och bara höra tystnaden. Det är verkligen så tyst där, helt sjukt. Väldigt avkopplande faktiskt. Det behövde vi.

Nu har Valle precis somnat men Livia är vaken. Båda barnen sov hela vägen hem från Oxberg så jag antar att det kommer att dröja innan Livia vill sova för natten, hehe. Jag ska dock ner till gymmet en sväng nu så lägger jag henne när jag kommer hem. Jag behöver springa av mig lite när jag suttit still i en bil hela dagen. Det ska bli riktigt skönt. Ha en fin kväll, PUSS <3

//Now we´ve come home from Oxberg again. I really love to be there, it´s so cozy. It´s so nice to just walk around in comfy clothes and listen to the silence. It´s really so silent there, it´s insane. It´s really relaxing. We needed that. 

Now Valle just fallen asleep but Livia is still awake. Both of the kids slept the whole way home from Oxberg so I guess that it´s going to take a while before Livia wants to go to bed, hehe. Although I´m going down to the gym for a while now so I´ll put her to sleep when I get back home. I need to do some running since I´ve been in the car the whole day. It´s going to be so nice. Have a nice night, XOXO <3


Annons

Kommentarer


 1. Karin 11 juli, 2018 on 20:52 Svara

  Vilken underbar miljö :) Förstår att ni trivs!
  Vad heter modellen på jeansen? Så fina på dig :)

  • michaeladeler 12 juli, 2018 on 12:42 Svara

   Tack fina <3
   Det är bara mjukisbyxor och tror att dom heter typ Petra eller något liknande. Mina favorit mjukisar :) <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig