VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MISSING THIS ONE

Janni & Jon Wedding - Photo by Fabian Wester & Marcus Olsson 88 Janni & Jon Wedding - Photo by Fabian Wester & Marcus Olsson 4 Janni & Jon Wedding - Photo by Fabian Wester & Marcus Olsson 90 Janni & Jon Wedding - Photo by Fabian Wester & Marcus Olsson 3

Pictures – Fabian Wester & Markus Olsson

God morgon! Idag är det onsdag och vår sista dag, vi åker hem i kväll när barnen ska sova. Det har varit så mysigt att vara här, så mycket nostalgi. Jag har ju så galet mycket minnen härifrån. Dock är ju alla minnen tillsammans med Janni så det känns så konstigt att vara här utan henne. Att bara vara här och minnas allting gör att jag inser hur mycket jag saknar henne. Jag saknar alltid henne. Jag är en sån människa som gillar att vara själv ganska mycket men när jag är med Janni så känns det som att jag är själv. Det kanske låter lite konstigt men jag tror att vissa förstår. Henne kan jag liksom alltid hänga med för det krävs ingenting av mig. Det är bara skönt att ha henne där bredvid mig.

//Good morning! Today it´s Wednesday and our last day here, we´re leaving tonight when the kids are suppose to sleep. It has been so much fun to be here, so much nostalgia. I have so many memories from here. Although all of my memories are together with Janni so it feels weird to be here without her. Just to be here and remember everything makes me realize how much I miss her. I always miss her. I´m that kind of person who likes to be alone quiet much but when I´m with Janni it feels like I´m alone. It may sound weird but I think some of you might understand. I can always hang out with her because it doesn’t requires anything from me. It´s just nice to have her by my side. 

Janni & Jon Wedding - Photo by Fabian Wester & Marcus Olsson 89

Min syster och bästa vän. Så lycklig för att ha henne i mitt liv. För henne gör jag exakt allt och lite till, utan att blinka. Jag önskar av hela mitt hjärta att mina barn får samma relation till varandra i framtiden som vi har, det finns inget mer värdefullt än det.

Nu ska vi ner till stranden och bada igen. Jag ska ringa Janni på FaceTime och visa så hon också får en liten nostalgi trip, hehe. Ha en underbar dag, PUSS på er <3

//My sister and my best friend. I´m so happy to have her in my life. For her I would do exactly everything and more, without any doubt. I wish with all my heart that my kids will get the same relationship to each other in the future that we have, there is nothing more valuable than that. 

Now we are going down to the beach for some more bathing. I´m going to call Janni on FaceTime and show her so she also get a nostalgic trip, hehe. Wish you all a wonderful day, XOXO <3


Annons

Kommentarer


  1. Adam 20 juli, 2018 on 19:27 Svara

    Hej Michaela du vill nog radera andra bilden därför man kan se Janni’s bröst.

    • michaeladeler 23 juli, 2018 on 09:18 Svara

      OMG hade inte sett det. Fixar det på en gång, hehe :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig