VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

BEACH DAY

DALARNA TISDAG (4 av 7) DALARNA TISDAG (1 av 7)

Bikini top – NA-KD // Bikini bottom – NELLY

Idag har vi varit på stranden hela förmiddagen. Vi vaknade ju tidigt så vi gick dit direkt efter frukost. Runt 12.30 var det fullt med folk överallt där så då promenerade vi hem till stugan igen. Efter lite lunch hemma så åkte vi ut med båten och rodde i sjön bredvid mammas hus, så himla mysigt. Det var premiär turen för båda barnen så det var kul att se. Båda älskade det, även om Valter var lite rädd att gå i båten först, hehe.

//Today we´ve been on the beach the whole forenoon. We woke up pretty early so we went there directly after breakfast. At around 12.30 pm there was a lot of people there so then we walked home to the house again. After a lunch at home we went out with the boat on the lake next to my moms house, so cozy. It was the first time for both of the kids so it was fun to see. Both of them loved it, even if Valter was a bit scared to get in the boat at first, hehe. 

DALARNA TISDAG (2 av 7)

Nu har barnen precis ätit middag och duschat och ska snart lägga sig. Vi skjuter lite på middagen tills efter att dom har somnat så att vi kan äta i lugn och ro. Det är liksom full fart på båda barnen konstant så det är enklast, hehe. Hoppas att ni mår bra och får en underbar kväll, vi hörs i morgon. PUSS <3

//Now both of the kids just had dinner and a shower and are soon about to go to bed. We are waiting to have dinner until they´ve fallen asleep so that we can eat in peace and quiet. Both of them are so wild and crazy so it´s easier that way, hehe. I hope you all are fine and that you’ll get a wonderful night, talk tomorrow. XOXO <3


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig