VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

STILL PROUD OF YOU SWEDEN

SVERIGE (4 av 22) SVERIGE (20 av 22) (kopia) SVERIGE (15 av 22)

Before the game last night..

God morgon! Tyvärr förlorade ju Sverige mot England igår, riktigt tråkigt. Dock hade jag ju det på känn och är bara nöjd att dom tagit sig så långt som dom gjorde. Dom kan åka hem stolta från Ryssland, det tycker jag i alla fall. Undra vilka som vinner hela VM i år. Vad tror ni? Jag har verkligen ingen aning, är inte så insatt i fotboll om jag ska vara ärlig.

Vi har varit vakna sen 05.30 idag och jag har städat ur både kylen och frysen. Jag brukar göra det typ en gång i månaden, tycker det blir så ofräscht annars. Skönt att ha det gjort nu. Solen lyser och det verkar bli en fantastisk dag idag så vi får se vad vi ska hitta på. Kanske åka och bada eller bara gå ut och spela fotboll på gräsmattan. Vi får se vad vi orkar. Ha en fantastisk söndag, PUSS <3

//Good morning! Unfortunately Sweden lost against England last night, so sad. Although I kind of new it before so I´m just happy that they came as far as they did. They can go home proud from Russia, or at least I think so. I wonder who is going to win the whole thing. What do you think? I really have no idea, I´m not that in to football to be honest. 

We have been awake since 05.30 am today and I´ve cleaned out both of our fridge and freezer. I always do that like once a month, I think it gets so gross otherwise. It feels good to have that done. The sun is shining and it seems to be a wonderful day today so we will have to wait and see what we will do. Maybe go swimming or just go outside and play some football on the lawn. We will see what we have energy for. Wish you all an amazing Sunday, XOXO <3


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig