VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

TIME FOR SOME CHANGES

Skärmavbild 2017-09-11 kl. 12.29.19 (kopia)

My new blog – HERE

Hej! Nu kan jag berätta för er att jag ska byta portal till Familjeliv.se. Hur mycket jag än har trivts på Alltförföräldrar så är det alltid kul med förändringar. Jag är superpeppad och taggad på en nystart för bloggen, och även massor av nya fantastiska bloggkollegor på Familjeliv. Jag har också fixat så att ni nu kan gå in på www.michaeladeler.com, vilket kanske gör det lite lättare att hitta till mig också.

Tack för den här tiden Alltförföräldrar. Vi ses på den nya portalen! PUSS <3

EDIT – www.michaeladeler.com funkar inte riktigt ännu, det har blivit något fel, så gå in på bloggen via länken längst upp så hoppas jag att det funkar snart! <3

//Hi! Now I can tell you that I´m going to change blog portal to Familjeliv.se. I have really enjoyed my time at Alltförföräldrar but it´s always exiting with changes. I´m so excited and happy about a new start for the blog, and also for all the new amazing blog colleges at Familjeliv. I have also fixed so you from now on can find my blog through www.michaeladeler.com, which I think will make it easier for everyone to find me. 

Thanks for this time Alltförföräldrar. I´ll see you on the new blog portal! XOXO <3

EDIT – www.michaeladeler.com is not working at the moment, so you can find my blog in the link on top. I hope it will work soon! <3


Annons

Kommentarer


  1. Rovan 11 september, 2017 on 15:51 Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig