VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FRIYAY, AGAIN

Michaela DeléR torsdag (1 av 1)

Sweater – ZARA

God morgon! Fredag idag, igen! Veckorna går så snabbt, hinner inte med. Idag har vi inga planer alls, förutom att hänga med Solmaz i kväll, yay. Hon ska komma hit och mysa med mig och barnen. Bästa kompisen <3 Hon jobbar nu på dagen så vi ska nog bara göra det vanliga, leka och mysa. Jag är lite sugen på att gå in till stan för en lunch eller nått men måste hitta någon att luncha med då, hehe. Vi får se!

Ha en underbar fredag och helg, så hoppas jag att jag hinner få upp något inlägg under helgen! PUSS och KRAM <3

//Good morning! Friday today, again! The weeks just fly by so fast, it´s insane. Today we have no plans what so ever, except to hang out with Solmaz tonight, yay. She is coming here to hang out with me and the kids. The best friend ever <3 She is working during the day so I think we are just going to do the regular stuff, play and just hang out. I would like to go in to town for some lunch or something but I just have to find someone to meet up with first, hehe. We will see what we will do! 

Have a wonderful friday and weekend, I hope I find the time to post some posts for you during the weekend! XOXO <3


Annons

Kommentarer


  1. Julia 8 september, 2017 on 21:56 Svara

    Så fin <<3

    • michaeladeler 10 september, 2017 on 19:46 Svara

      Tack <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig