VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

AUTUMN COMING UP

Namnlöst-1

1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE

Namnlöst-2

5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE

God morgon! Jag har ju lagt upp några outfits på senaste tiden med mysiga tröjor som jag tyvärr köpt för flera år sedan, eller förra året, vilket betyder att just dom inte finns i butik nu. Därför satt jag igår och letade reda på några som finns ute nu! Dessa hittade jag på H&M och vill ha allihopa. Min favorit är tröja nummer 2, men den var slut i alla storlekar på hemsidan. Suck på den. Får leta i butik i stället. Vilken gillade ni bäst?

Nu blir det frukost med mina vildingar till barn. Längtar redan ihjäl mig efter Jens, så tar tillbaka allt jag skrev igår om att det är bra att sakna varandra, hehe. Det är så mycket lättare att vara två med två barn alltså. Nu frukost. PUSS och KRAM <3

//Good morning! I´ve been posting some outfits lately with cozy sweaters that I unfortunately bought several years ago, or last year, which means that you can’t find them in any store now. So, I sat last night looking for some similar ones and these are the ones I found. I found them at H&M and want them all. My favorite are number 2, but they were sold out in every size in the homepage. Big sigh. I´ll try to look for it in store instead. Which one did you like the best?

Now it´s time for breakfast with my two little wild babies. I´m already longing for Jens like crazy, so I kind of take back the thing about it being a good thing missing each other that I wrote yesterday, hehe. It´s so much easier to be two persons with two kids. Now breakfast. XOXO <3


Annons

Kommentarer


 1. Frida 7 september, 2017 on 15:12 Svara

  Hej fina du! Jag och min kille åker till Stockholm nästa helg så tänkte höra om du skulle vilja tipsa om lite lunch eller middagsställen, av det jag har sett så finns det nämligen alldeles för mycket att välja på haha!

  • michaeladeler 7 september, 2017 on 20:23 Svara

   Hej!
   Åh vad kul! Absolut. Jag är ju ute på sånt väldigt sällan, hehe. Men ska göra mitt bästa.
   Lunch – Riche, Brillo, Strandvägen 1, Milles..Dom jag kan komma på :)
   Middag – Typ samma som lunch, alla är bra, och sen Miss Voon. Älskar det stället :)
   Om ni ska gå ut eller så gillar jag V, Wall (båda på Sturekomnpaniet), Nosh and chow :)
   Kram <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig