VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FRIYAY

Michaela Delér ME (3 av 3) Michaela Delér ME (2 av 3) (kopia)

God morgon! Jag var ute och sprang i morse, kände att jag hade energi nog för det idag, skönt. Efter det tvättade jag alla sängkläder och tog en lång dusch innan frukost. Älskar att ha Jens föräldrar här som mer än gärna tar barnen. Jag förstår varför folk bodde tillsammans med sina föräldrar hela livet förr i tiden, hehe. Det underlättar ju enormt.

Dagens planer Leka på förmiddagen och sen lunch på Mälarpaviljongen för att fira min födelsedag med Jens föräldrar (fyller på måndag). Vi brukar alltid se till att fira mig på något sätt varje år, dom vill det, så gulligt av dom <3 Efter lunchen ska Jens iväg till Peter och jag ska ha en ensamkväll hemma med film och mys. Jag ser fram emot att vara lite själv faktiskt. Eller själv och själv, barnen är hemma förstås, men ändå, hehe.

Nu blir det leka med Livia. Hon behöver verkligen aktiveras hela tiden den där lilla damen. Om vi bara är hemma sitter hon ofta med sin iPad och det är nog inte så bra att göra det alla vakna timmar om dygnet, även om det är rätt skönt för oss, vi har fullt upp med Valle ändå, hehe. Nej så farligt är det inte, även om jag tycker att hon kollar på den lite för ofta men det är ju inte hennes fel utan vårt. Det är mycket med två barn och lite sömn så ibland tar man den lättaste vägen, även fast det kanske är fel. Vi är ju inte mer än mänskliga, hehe. Jag tycker vi hittar på ganska mycket saker ändå så det är nog ingen fara. Ha en underbar helg kära ni. Vi hörs kanske nått i helgen, annars på måndag! PUSS <3

//Good morning! I was out running this morning, I felt that I had the energy for it today, so nice. After that I washed all the beed-sheets and had I long shower before breakfast. I really love having Jens parents here who more than likely takes the kids. I understand why people lived together with their parents the whole life back in the days, hehe. It makes everything a lot easier. 

Today´s plans – Play in the forenoon and then lunch at Mälarpaviljongen to celebrate my birthday in advance with Jens parents (my birthday is on monday). We always use to find the time to celebrate me in some way every year, they want to, so sweet <3 After the lunch Jens are off to see his friend Peter and I´m having a night alone at home with a movie and snacks. I´m really looking forward to some alone time. Or alone and alone, the kids are home of course, but still, hehe. 

Now it´s playtime with Livia. She really needs to be activated all the time this little lady. If we are just at home she always sits with her iPad and I don’t think thats so good doing that twenty-four seven, even if it´s pretty comfortable for us, we have our hands full with Valle, hehe. No it´s not as bad as it sounds, even if I think she´s watching it a bit to much but that´s not her fault, it´s ours. It´s a lot having two kids and no sleep so sometimes you just take the easy way out, even if it´s wrong. We are not more than humans, hehe. Although I think we do a lot of things to activate her so I don’t think we have to worry. Have a wonderful weekend. I may post some posts during the weekend but if not, we´ll talk on monday! XOXO <3


Annons

Kommentarer


 1. Nina 14 juli, 2017 on 09:57 Svara

  Förstår dig helt med iPaden, inget att ha dåligt samvete över. Ni gör ju massa skoj med Livia som stimulerar henne på annat sätt:)!! Har du något tips på appar för en 2-åring? Vår son är inte så frälst över varken iPad eller tv, skulle ibland vara skönt med en ”pausknapp” hehe.

  • michaeladeler 14 juli, 2017 on 19:46 Svara

   Hehe ne jag ska försöka :)
   Hon kollar mest på youtube, hon gillar filmer där dom öppnar kinderägg eller typ packar upp vagnar och bygger, hehe. Hon hade massa appar förut som hon gillade, pussel osv. Det finns lite tips om du söker på barn och sen ålder två år :)
   Kram <3

 2. Mourer catherine 14 juli, 2017 on 18:10 Svara

  Bonjour Michaela ce joli pull vous va très bien bonne journée” je parle en français j ai un très mauvais anglais

  • michaeladeler 14 juli, 2017 on 19:46 Svara

   Hi! Thank you <3 I don't speak any french, unfortunately..:(
   Have a nice night!

 3. Annie 14 juli, 2017 on 19:54 Svara

  Nej visst är de smidigt med ipaden ibland, men rekommendationen är väl typ 30 min/dag (den överskrider vi ofta😝)
  Men ett tips är att försök få henne ha lite tråkigt hemma så kommer hon till slut komma på att leka med sina saker, så kan hon klara sig själv lite när ni är med Valter eller behöver göra något annat :) jag tycker det är fantastiskt skönt när de leker hemma själva med sina saker och dessutom får liksom lite utlopp, annars måste man ju sen gå ut efter ipadanvändandwt och vissa dagar tycker jag de är så skönt att slippa gå till lekplatsen, särskilt med en liten lillebror 🙈

  • michaeladeler 14 juli, 2017 on 20:00 Svara

   Hehe verkligen.
   Tack för tipset. Det verkar aldrig som att hon liksom vill leka själv hemma, men jag ska prova ta bort iPaden och se vad som händer. Hon leker en del hemma också såklart men tröttnar så fort, hehe.
   Kram <3

 4. Jessica 14 juli, 2017 on 21:10 Svara

  Har du provat leksaker som utmanar Livia? Pedagogiska leksaker som pussel, staplar, klossar osv. Sen är det ju inte farligt för henne att ha tråkigt, mer jobbigt för oss föräldrar i början. Men fantasin utvecklas av att ha tråkigt, hjälper att tänka så när man egentligen vill slänga åt dom ipaden för att få det lugnt.
  Annars så gillar barn i tvåårsåldern också lera, färger, slime osv

  • michaeladeler 18 juli, 2017 on 22:42 Svara

   Åh tack för tips! Får prova låta henne ha tråkigt och se vad hon gör, hehe :)
   Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig