VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

OUR THURSDAY

Michaela Delér 170713 (1 av 12)

Min dag började med en promenad. Jag hade tänkt springa men jag orkade inte riktigt så det fick bli en power walk i stället, hehe.

//My day started with a walk. I was planing to run but I really didn´t have the energy for it so I took a power walk instead, hehe. 

Michaela Delér 170713 (2 av 12)

Jag älskar verkligen mina mornar med en podd i lurarna. Guld värda. Det är liksom min egna tid, vilket jag aldrig får till annars under dagen. Underbart.

//I really love my mornings with a podcast in my ears. They are gold worth. It´s my free time, witch I have a hard time getting during the rest of the day. Amazing. 

Michaela Delér 170713 (3 av 12)

Efter frukost och påklädning så åkte vi iväg till Skansen. Varken Jens eller Jens mamma hade varit där så det var roligt att få visa det. Dock var Livia på ganska dåligt humör hela dagen så det var lite trist. Sånt som händer.

//After breakfast we went to Skansen. Neither Jens or Jens mother had been there before so it was fun to show them that. Although Livia was in a really bad mood the whole day which was a bit boring. That happens sometimes. 

Michaela Delér 170713 (4 av 12)

Valter vill ju som bekant inte vara själv en sekund nu för tiden så han fick hänga i babybjörnen på mig, hehe.

//As I sad before Valter doesn´t want to be alone for a second so he got to be in the babybjörn on top of me the whole day, hehe. 

Michaela Delér 170713 (5 av 12)

Livia tyckte mest om alla karusellerna och stod tålmodigt och väntade på sin tur (not, haha).

//Livia liked the carousels the most and stood patently waiting for her turn (not, haha). 

Michaela Delér 170713 (7 av 12)

Äntligen var det hennes tur att åka, fullt koncentrerad. Hon älskar verkligen karuseller.

//Finally it was her turn, fully concentrated. She really loves carrousels. 

Michaela Delér 170713 (9 av 12)

Älskar Livias fina tröja från Zara kids. Hon har två likadana, en grå och en vit. Så fina.

//I love Livias shirt from Zara kids. She has two of the same, one grey and one white. So beautiful. 

Michaela Delér 170713 (11 av 12)

Efter några timmar på Skansen så gick vi ut till kiosken utanför och åt en glass. Det var det enda lockbetet som fick Livia att inte bryta ihop totalt när vi skulle gå från karusellerna. Vissa dagar är verkligen inte hennes dagar alltså, men så är det nog för alla.

//After some hours at Skansen we went out to the kiosk outside for some ice cream. It was the only way to get Livia away from the carrousels without getting a total breakdown. Some days are not her days, thats for sure, but I think everyone has the same problem. 

Michaela Delér 170713 (10 av 12)

Den här lill-skiten (som fortfarande inte har några tänder) var i alla fall glad som vanligt. Hans tröja är också från Zara kids.

//This little baby (who still doesn´t have any teeth) was happy, as always. His shirt are also from Zara kids. 

Michaela Delér 170713 (12 av 12)

Väl hemma lagade Jens mamma hennes paradrätt som vi alltid äter när vi träffar dom – flygande Jacob. Den är så god så att det är helt sjukt. Dom andra hade ris till men jag försöker att inte äta så mycket kolhydrater på kvällen så jag tog bara sallad. Dock en liter ketchup också men jag räknar inte med det, hehe.

//Finally home Jens mother made her signature dish that we always have when we see them – flying Jacob. It´s so tasty, it´s insane. The other ones had rice on the side too but I´m trying not to eat so much carbs in the evenings so I only had salad. Although I had a whole cup of ketchup to it though, but I don’t count that in, hehe. 

Det var vår dag idag. Väldigt mysigt, förutom Livias utbrott x femtiofem. Men så kan det vara ibland. Hon sov väldigt lite innan vi kom fram så jag tror att det är därför. Valter vaknar vid 05.00 nu på mornarna och väcker ofta Livia med sitt pratande så jag förstår att hon blir lite tröttare på dagen nu. Hoppas er dag varit fin, vi hörs i morgon! PUSS <3

//That was our day. Really nice, except Livias breakdowns x fifty-five. But that happens sometimes. She slept for a really short while before we got there so I think that´s why. Valter wakes up at 05.00 am now a days and often wakes Livia up with his talking so I understand that she´s more tired during the days now. I hope you’re day was nice, talk tomorrow! XOXO <3


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig