VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FOODORA FOR THE WIN

Michaela Delér FOODORA (1 av 8) Michaela Delér FOODORA (7 av 8) Michaela Delér FOODORA (2 av 8) Michaela Delér FOODORA (6 av 8) Michaela Delér FOODORA (4 av 8)

God morgon! I natt har Valle sovit ganska bra, äntligen. Efter flera tuffa nätter i rad (eller tuffa och tuffa, han är inte ledsen eller nått, han är mest vaken bara) så var det välbehövligt. Man blir trött av att vara vaken på natten alltså, har blivit så bortskämd med Livia som i princip aldrig har vaknat på nätterna. Alla barn är verkligen olika. Tack för det Valter.

På tal om någonting annat så kanske ni minns att jag skrev att jag precis upptäckt Foodora? Magiskt är det, beställt en gång till efter det faktiskt och jag älskar det. Så smidigt. Här är lite bilder från i söndags när vi körde en stor beställning från mitt favoritställe – Phils burger. Jag är verkligen en sucker för hamburgare, det är det bästa jag vet. Någon av er som provat Foodora? Vad tycker ni?

Nu blir det frukost och sen får vi se vad vi ska göra idag. Jens mamma stannar bara tills i morgon så vi vill komma ut och göra så mycket som möjligt när hon väl är här. PUSS på er <3

//Good morning! This night Valle have been sleeping well, finally. After several tough nights in a row (or maybe not tough is the right word for it, his not sad or anything, his just awake) it was very needed. You get so tired after being awake during the nights, we have gotten so spoiled by Livia who almost never wakes up during the nights. Every kid is really different. Thanks for that Valter. 

Speaking of something else, you may remember that I wrote that I just discovered Foodora? It´s so magical, I´ve ordered from there one more time after it and I love it. It´s so smooth. Here are some pictures from this sunday when we made a big order from my favorit place – Phils burger. I really love hamburgers, it´s the best thing I know. Anyone of you who have tried Foodora? What do you think? 

Now it´s time for breakfast and then we will see what we will do. Jens mom is only here until tomorrow so we want to go out and do as much as we can when she´s finally here. XOXO <3


Annons

Kommentarer


 1. Elin 13 juli, 2017 on 08:16 Svara

  Mums! En BRA hamburgare är riktigt gott.
  Jag är ju lite speciell som inte gillar ost (typ den enda osten jag gillar är halloumi som iof inte smakar så mycket) och inte heller ketchup. Så jag har inte så mycket på min hamburgare.

  hahha, att jag ens kommenterade om hur jag gillar min burgare. Men blev kanske hungrig :-)
  Hoppas ni får en bra dag <3

  • michaeladeler 13 juli, 2017 on 20:26 Svara

   Haha du är så söt. Fattar bara inte hur du INTE kan gilla ketchup! Världens bästa ju, hehe.
   Desamma till dig <3<3

 2. Malin 13 juli, 2017 on 09:07 Svara

  Det är väldigt trevligt med hemleverans, men jag ångrar att jag testade efter att jag fick reda på vilka omständigheter som cykelbuden lever under.
  Finns många artiklar som jag tycker man ska läsa innan man stöttar verksamheten.

  https://arbetet.se/2017/03/20/fick-sparken-pa-sms-efter-kontakt-med-facket/
  http://www.goteborgdirekt.se/nyheter/dumpade-loner-och-inga-kollektivavtal-for-foodoras-cykelbud/reppiu!Ym9@saAmXZaCQzNyzyAXMg/
  https://www.svt.se/nyheter/konsument/sa-lite-tjanar-matcykelbuden
  https://www.svd.se/foodora-vara-kontrakt-gynnar-cyklisterna

  • michaeladeler 13 juli, 2017 on 20:25 Svara

   Oj hade ingen aning om det. Tråkigt att se <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig