VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MOUNTAIN BUGGY DUET

Namnlöst-1

Mountain buggy duet – HERE

God morgon! Inatt har Valle sovit bra, äntligen. Han har strulat några nätter i rad nu, varit vaken och jollrat vilket har gjort att jag också varit tvungen att vara vaken, men inte i natt. Känner mig typ som en ny människa som har fått sova några timmar i sträck, halleluja. Tänk vad lite sömn kan göra. Nu till något helt annat. Jag är lite sugen på att byta vagn. Vi reser ganska mycket i vår familj och att resa med bugaboon hela tiden är inte jätte praktiskt. Hur mycket jag än ÄLSKAR den vagnen så måste jag välja det praktiska framför, och det som passar oss bäst, så det känns läge att byta. Jag är lite sugen på en Mountain Buggy duet. Någon som har erfarenhet av den? Sen också om någon är sugen på en Bugaboo donkey duo, inköpt i augusti 2016, med två sittdelar, en liggdel, två regnskydd, 2 svarta sufletter, en vit suflett, en åkpåse (svart), en sidokorg, två byglar och korgen under. Den är i bra skick, tycker jag i alla fall, hehe. Den är köpt från Babyplus i Holland och kvitto finns. Jag tänker mig runt 10.000 kr för den och om någon är intresserad så är det bara att mejla! 

Nu blir det frukost och sen ska jag och barnen till Upplands Väsby för att se när min lillebror går ut nian. När blev han så stor liksom? Helt sjukt. Ha en underbar dag! <3

//Good morning! This night Valle have been sleeping well, finally. He has been awake much the last couple of nights which have forced me to be awake too, but not this night. I almost feel like a new person that have been sleeping for some hours in a row, hallelujah. Imagine what some sleep can do. Now to sometime totally different. I´m planning to change stroller. We are traveling pretty much in my family and traveling with the bugaboo all the time isn’t so practical. How much I even LOVE that stroller I have to choose the practical stuff, and whats fits us best, so I think it´s time to change. I have been looking at the Mountain buggy duet. Anyone that have any experience about that stroller? Then I´m selling my Bugaboo donkey duo stroller, but only in Sweden so you don’t need that info in english, hehe. 

Now it´s time for breakfast and then me and the kids are going to Upplands Väsby to see my brother graduate 9th grade. When did he get so big? It´s insane. Have a wonderful day! <3


Annons

Kommentarer


 1. Alexandra 15 juni, 2017 on 21:27 Svara

  Vi har den vagnen! Älskar den!
  Så himla smidig och man kommer in i alla smala ingångar utan problem, vi är toknöjda!
  Tar liten plats i bilen oxå👍🏼
  Ha en fin kväll, kram

  • michaeladeler 18 juni, 2017 on 20:45 Svara

   Åh perfekt! Köpte den idag så den kommer i morgon :) <3

 2. Sara 16 juni, 2017 on 09:33 Svara

  En fråga! Hur kommer det sig att ni flyttade tillbaka till Sverige och hur länge bodde ni i Marbella?? :)

  • michaeladeler 18 juni, 2017 on 20:46 Svara

   Vi har aldrig riktigt bott i Marbella. Jag har varit mammaledig och Jens bor i Monaco. Nu när Livia börjar bli redo för dagis är det dags att vara i Sverige mer :) Vi kommer fortfarande åka tillbaka till Marbella då och då :) <3<3

 3. Sandra 16 juni, 2017 on 20:26 Svara

  Mountain buggyn blir väldigt lång när man viker ihop den. Svårt att få plats i en vanlig bil med den. O så kan man inte ha barnen mot sig heller. Vi hade en bugaboo o den tyckte jag var supersmidig att vika ihop o lätt att bära… Har svårt att se att det finns nån smidigare…

  • michaeladeler 18 juni, 2017 on 20:47 Svara

   Okej! Jag köpte den ändå idag så vi får se om jag blir nöjd eller tycker samma, hehe :)
   Kram <3

 4. Anna 18 juni, 2017 on 18:28 Svara

  Vill bara tipsa om Thule Glide 2! Vi har den till våra killar (2,5 år och 9mån) En lätt och smidig vagn. Som dessutom funkar ypperligt att jogga med. Vi är helnöjda! :-) Hade fint!

  • michaeladeler 18 juni, 2017 on 20:47 Svara

   Åh har hört talas om den tidigare!! Men nu blev det dock mountain buggy ändå, hehe :)
   Kram <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig