VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

ACAI BOWL CRAVING

Michaela Delér IPHONE 170613 (2 av 2)-2Michaela Delér IPHONE 170613 (1 av 2)-2

Acai bowl from Celicioso

God morgon! Den här bowlen skulle ju inte sitta helt fel just nu. Saknar den så mycket. Jag fick verkligen mersmak för just denna innan vi åkte hem nu, buhu. Någon som jag dock älskar med Sverige är ju att det finns så mycket nyttiga saker överallt här så det kan ju inte vara svårt att hitta en ny favorit. Är det någon av er som vet vart jag skulle kunna hitta det? Tar emot alla tips jag får! Vill verkligen verkligen hitta en ny favvo.

Nu blir det filmjölk till frukost och sen ska jag träffa farmor. Jag ska hinna träffa morfar idag också, han har inte träffat Valter ännu! Det ska bli mysigt. Ha en underbar dag! <3

//Good morning! This bowl wouldn’t be wrong right now. I miss it so much. I really started to love it before we left for Sweden this time, buhu. Although something I love about Sweden is that there is so many healthy alternatives here so it shouldn’t be hard to find a new favorite. Is there anyone of you who knows where I could find it? I take every tips I can get! I really really want to find a new favorite. 

Now I´m going to have sour cream for breakfast and then I´m going to meet my grandmother. I´m going to meet my grandfather (on my mothers side) today also, he haven’t met Valter yet! That´s going to be nice. Have a wonderful day! <3


Annons

Kommentarer


 1. så gott

  • michaeladeler 14 juni, 2017 on 20:48 Svara

   Verkligen <3<3

 2. Mamma 14 juni, 2017 on 13:36 Svara

  Det där kan du göra själv utan problem… puss o kram från din mamma som är sååå glad att ni är tillbaka från eran långsemester :) <3 <3 <3

  • michaeladeler 14 juni, 2017 on 20:48 Svara

   Hehe yeah right :) Jag kan prova!
   Ses i morgon <3<3

 3. Sofia 14 juni, 2017 on 15:10 Svara

  Café pom & flora!!

  • michaeladeler 14 juni, 2017 on 20:49 Svara

   Åh tack!! Måste testa! <3

 4. Camille 14 juni, 2017 on 15:19 Svara

  Hej Michaela <3 Macacos har lanserat Acai Bowls i Sverige 😀 Kolla under "hitta" på http://www.macacos.se alla ställen som har Acai Bowls! Bl.a hittar du det på Reload Superfood (Sveavägen), Mahalo Sthlm (Hornsgatan 61), Pom o flora på Odengatan :D! Tror du kommer älska de! De roliga med dessa 3 är att de har samma acai men de tillreder acain på olika sätt så det skiljer sig väldigt mycket. Bl.a är den på Reload lite sötare, den på Hälsocafet har massa topping ovanpå och Pomoflora är lite mer nordisk touch.

  • michaeladeler 14 juni, 2017 on 20:49 Svara

   Åh tack för massor av tips!! Ska prova <3<3

 5. Johanna 15 juni, 2017 on 19:56 Svara

  Prova Pom & Flora, Reload (deras acai är drööööömgod) och STHLM brunch club :)

  • michaeladeler 18 juni, 2017 on 20:45 Svara

   Tack för supertips <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig