VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

RUFFLES EVERYWHERE

Michaela Deler 170514 IPHONE (3 av 7) Michaela Deler 170514 IPHONE (7 av 7) Michaela Deler 170514 IPHONE (1 av 7) (kopia)Michaela Deler 170514 IPHONE (5 av 7)Michaela Deler 170514 IPHONE (6 av 7)Michaela Deler 170514 IPHONE (2 av 7)

Sweater – H&M // Pants and shoes – ZARA 

God morgon! Vi börjar dagen med en outfit som Jens fotade för några dagar sedan. Dessa byxor typ bor jag i, helt sjukt. Dom är jätte mjuka och sköna. Jag har dom både hemma som mysbyxor och när jag ska iväg på lunch. Mina favoritbyxor just nu, helt klart. Jag tror att dom var ganska billiga också. Jag har storlek S i dom för er som undrar.

Nu blir det frukost och sen ska iväg till ett vattenland. Det ska bli SÅ kul. Livia älskar ju att bada så det ska bli så kul att få se henne go bananas på ett sånt ställe. Hon är dock fortfarande förkyld så ska försöka få upp henne och värma sig ofta ofta emellan åt. Ha en underbar dag! <3

//Good morning! We start the day with an outfit that Jens took of me a few days ago. I kind of live in these pants, it´s insane. They are really soft and comfy. I wear them both at home as sweat pants and when I´m out for lunch. My favorite pair of trousers right now, for sure. I think they were kind of cheap too. I wear size S for you who want´s to now. 

Now it´s breakfast time and then we are off to a water park. It´s going to be SO MUCH fun. Livia just loves to bathe so it´s going to be fun to se her go banans at a place like that. Although she still has a cold so I´m going to try to keep her as warm as I can once and a while. Have a lovely day! <3


Annons

Kommentarer


 1. Joanna 18 maj, 2017 on 10:04 Svara

  Snyggaste Mamman! Så grymt vilken kropp du har efter att ha fött två barn! En sådan vilja och så stark. Du borde vara stolt över vilket resultat du åstadkommit på så kort tid <3 grymt jobbat och fin outfit!

  • michaeladeler 19 maj, 2017 on 08:58 Svara

   Men fina du, tack <3<3
   Kramar <3

 2. Carro 20 maj, 2017 on 15:59 Svara

  Du e så fin gumman! Hoppas vi ses någon gång när du flyttar tillbaka till sthlm :) kram carro (sös)

  • michaeladeler 21 maj, 2017 on 21:51 Svara

   Men åh, bästa Carro! Klart vi ska! Saknar dig. Ut på ett glas vin nån dag?? Jag hör av mig när jag är hemma!!

 3. Paloma 20 maj, 2017 on 17:53 Svara

  You look awesome! The pants are so cute…I think im going to get them 😋

  • michaeladeler 21 maj, 2017 on 21:51 Svara

   Thank you <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig