VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SWISS CLINIC RESCULPTING TREATMENT

-In collaboration with Swiss Clinic – 

Michaela Deler SWISS CLINIC SKIN ROLLER (1 av 11)

Jag har under de senaste två somrarna varit gravid vilket har gjort att jag inte brytt mig så mycket om hur jag sett ut, jag har ändå inte gått runt i bikini. Denna sommaren är den första på som sagt två år som jag känner att jag vill köra på bikini, ligga på stranden och bara va. För att jag ska kunna göra detta, och må bra i det, är det viktigt för mig att känna mig fin i kroppen. Det kan låta ytligt men så är jag, någon som håller med? Två graviditeter sätter dock sina spår, framför allt i huden, och därför gjorde det mig extra glad att få testa Swiss Clinics Skin Resculpting treatment, speciellt nu inför sommaren!

//During the last two summers, I have been pregnant, which have made me not care that much of how I look, I haven’t been walking around in a bikini anyway. This summer is the first in two years that I feel like wearing a bikini, lay on the beach and just be. To be able to do that, and feel good about it, it´s important to me to feel beautiful in my body. It may sound shallow but that´s just me, anyone that agrees? Two pregnancies really shows afterwords, especially in the skin, which made me rally happy to try out Swiss Clinics new skin resculpting treatment, especially when summer is around the corner. 

Michaela Deler SWISS CLINIC SKIN ROLLER (8 av 11)

Här är min mage, efter två graviditeter och viktuppgång på närmare 25 kilo båda gångerna. Jag vet att mina bristningar inte är så stora men dom syns tillräckligt för att jag ska känna mig obekväm i att gå runt i bikini. Skin Resculpting treatment går ut på att bekämpa just bristningar (även celluliter) och dessutom minska kroppsfettet på större hudområden som mage, lår och rumpa. Jag ska visa er hur man gör.

//Here is my stomach, after two pregnancies and a weight gain at nearly 25 kg both times. I know that my ruptures aren’t that big but they show enough for me to feel uncomfortable walking around in a bikini. The purpose with Skin Resculpting treatment is to reduce these ruptures (also cellulites) and furthermore reduce the body fat at larger skin areas as stomach, thighs and ass. I will show you how to do it. 

Michaela Deler SWISS CLINIC SKIN ROLLER (3 av 11)

Detta är skin rollern, som gör små små hål i huden som i sin tur gör att Cryogelen snabbare tränger in i huden på djupet.

//This is the skin roller, that makes small small wholes in the skin that makes the Cryogel to penetrate the skin faster and deeper. 

Michaela Deler SWISS CLINIC SKIN ROLLER (5 av 11)

Du rullar skin rollern fram och tillbaka, i olika riktningar, under ett par minuter.

//You roll the skin roller back and forth, in different directions, for a couple of minutes. 

Michaela Deler SWISS CLINIC SKIN ROLLER (4 av 11) (kopia)Michaela Deler SWISS CLINIC SKIN ROLLER (7 av 11)

Efter att du har rullat ett tag tar du Cryogel och smörjer in med kraftiga cirkulära rörelser tills det trängt in i huden. Du kommer känna en svalkande och kylande känsla efteråt (riktigt skönt). Denna gel minskar bildning av fettceller och lagring av fetter, dessutom ökar den fettförbränningen under dagen. Hur fantastiskt?

//After you´ve been rolling for a while you take the Cryogel and lubricates the area with strong circular movements until the cream has absorbed by the skin. You are going to feel a cool and cold feeling afterwords (which is really nice). This gel reduces the production of fat cells and the storage of fat, and also increases the fat burn during the day. How amazing? 

Studier visar att resultat syns efter ca 28 dagar men jag tycker redan att jag märker lite skillnad, och jag har bara gjort detta i lite mer än två veckor. Jag kan verkligen varmt rekommendera denna behandling som är enkel att göra och kostar bara en bråkdel av vad den hade gjort på en salong. Ni som har barn vet ju själva hur lite tid man har att komma iväg på saker så att kunna göra detta själv hemma är guld värt.

Jag har såklart fixat ett erbjudande till er som är sugna på att testa själva! Om ni uppger koden MDBODY200 i kassan så får ni hela Skin Resculpting treatment paketet, vilket innefattar skin rollern och Cryogel Body serum 100 ml, (vilket är otroligt mycket kräm med aktiva ingredienser till detta pris) för endast 790 kr. Hur bra? Klicka HÄR för att komma till erbjudandet. Hoppas ni blir lika nöjda som jag <3

//Studies have shown that a result is shown after about 28 days but I think that I can see some difference already, and I have only been using it for about two weeks. I can really recommend this treatment which is really easy to do and just costs a fraction of what it costs to do it at a salon. You who have kids of your own knows how little time you have to get away to do things so to be able to do this at home is really worth much. 

Off course I have manage to get a discount code for you who are interested in trying this for yourself´s! Just type in MDBODY200 in the cashier and you´ll get the whole Skin Resculpting treatment package, which includes the Skin roller and Cryogel body serum 100 ml, (which is a lot of cream with the active ingredients for this low price) for only 790 SEK. How wonderful? Click HERE to get to the offer. I hope you will get just as pleased as I am <3

-In collaboration with Swiss Clinic-


Annons

Kommentarer


 1. R 15 maj, 2017 on 21:12 Svara

  Hej!
  Hur ofta använder du den?

  • michaeladeler 16 maj, 2017 on 20:19 Svara

   Hej! Jag kör en gång per dag :) <3<3

   • R 21 maj, 2017 on 20:45 Svara

    Hej! Följer du schemat med att behandla i 5-7 dagar och sen vila lika länge? Får du märken efteråt? För mig ser det ut som att jag har rivsår där jag behandlat.
    Kram

    • michaeladeler 21 maj, 2017 on 21:54 Svara

     Hej!
     Jag har kört varje dag..Eller kanske inte kommit ihåg varje men i princip!
     Ja det får jag! Dock om jag liksom flyttar den i sidled om du fattar vad jag menar! Försök bara rulla och inte liksom dra den åt sidan, det är så man får rivsåren, märkte jag, hehe :)
     Kram <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig