VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MIXED WEEKEND PICS

Michaela Deler 170514 IPHONE (9 av 13)

God morgon! Den här helgen har bjudit på otroligt vackert väder, så härligt. Eller det regnade lite i fredags morse men inte mer än det.

//Good morning! This weekend we´ve had an amazing weather, so wonderful. Or it was raining a bit friday morning but nothing more than that. 

Michaela Deler 170514 IPHONE (12 av 13)

När det hade slutat regna bad jag Jens ta en outfit utanför oss till er. Passade också på att ta en selfie medan jag väntade på att han skulle hämta kameran, hehe.

//When it stopped raining I asked Jens to take some outfit photos of me outside our house for you. I also took the opportunity to take a selfie while I was waiting for him to get the camera, hehe. 

Michaela Deler 170514 IPHONE (4 av 13) (kopia2)

Efter det åkte vi och handlade massa mat hem. Vi brukar alltid handla på Mercadona, min favoritbutik. Dom har precis fått in en juice maskin där du kan göra din egen juice. Riktigt najs! Den var så god.

//After that we went grocery shopping. We always use to shop at Mercadona, my favorite store. They just got a juice machine where you can make your own juice. So nice! It was really delicious! 

Michaela Deler 170514 IPHONE (11 av 13)

På kvällen hade vi några vänner över på tidig middag och när dom hem gått hem kollade Jens och barnen lite iPad medan jag dukade undan. Mina tre älsklingar, som jag älskar dom.

//In the evening we had some friends over for dinner and when they went home Jens and the kids watched some iPad while I was cleaning the table. My three sweethearts, I love them so much. 

Michaela Deler 170514 IPHONE (3 av 13)

I lördags kom våra grannar över på ett glas rosé (eller typ tre glas hehe). Dom är svenskar och har en son på 9 månader som Livia tycker om att leka med så det är superkul! Dom stannade ända tills att barnen skulle sova så jag tog inga mer bilder den dagen, tyvärr..

//On saturday our neighbors came over for a glass of rosé wine (or more like three glasses, hehe). They are swedish too and have a son who is 9 months that Livia loves to play with, so fun! They stayed until the kids went to bed so I didn´t take any more pictures that day, unfortunately.. 

Michaela Deler 170514 IPHONE (4 av 13) (kopia)

I söndags morse testade jag min nya mascara som jag hittade på apoteket. Jag tycker att allt man köper på apoteket är bra så jag hade riktigt höga förväntningar på denna men tyckte ändå att den var sådär. Jag gillar lite mer volym så det kanske var därför. Fransarna blev långa i alla fall.

//On sunday morning I tried my new mascara that I bought at the pharmacy. I think that everything you buy at the pharmacy is good so my expectations were really high. Although I thought it was okey but nothing more. I like a bit more volume so maybe thats why. The eyelashes got very long though. 

Michaela Deler 170514 IPHONE (8 av 13)

Hela söndagen gick åt att ta tag i all tvätt. Jag tvättade till och med alla kuddarna till utemöblerna! Så skönt att ha det gjort. Dom har varit smutsiga hur länge som helst. Sen skurade jag hela terassen också. Det blir skitigt så snabbt där ute så det behövs göras oftare!

//All sunday went to do all the laundry. I even washed all the pillows for the outdoor furniture! It feels so good to have that done. They have been dirty for ages. Then I scrubbed the whole terrace too. It gets so dirty fast so you really need to do that more often! 

Michaela Deler 170514 IPHONE (13 av 13)

När barnen hade somnat satt jag en stund framför datorn och redigerade lite bilder innan jag och Jens kollade film och åt godis. Luiza köpte med sig kokostoppar till mig sist hon kom så dom satt jag och mumsade på (med andra handen i godispåsen som Jens hade, haha). Mys söndag! Vi såg för övrigt en film som heter Passengers – sjukt bra! Se den.

//When the kids fell asleep I sat infront of the computer for a while editing pictures before me and Jens watched a movie and had some snacks. Luiza bought coconut peaks for me when she was home the last time which I ate (with the other hand down the candy bag that Jens had, hehe). Cozy sunday! We saw a movie called Passengers – it was really good! See it. 

Det var min helg. Har ni haft en bra helg? Nu ska vi åka och handla och fixa massor inför att Jens bror kommer i kväll. Längtar! PUSS <3

//That was my weekend. Did you have a good weekend? Now we are going grocery shopping and fix a lot of things before Jens brother arrives tonight. Can´t wait! XOXO <3


Annons

Kommentarer


 1. Elin 15 maj, 2017 on 18:34 Svara

  Vilken fin bild på Jens, Livia och Valter! :-)

  • michaeladeler 16 maj, 2017 on 20:19 Svara

   Tack fina <3<3

 2. Chris 15 maj, 2017 on 20:10 Svara

  Ville bara säga att du verkar vara SÅ genuin och ödmjuk! Så härlig!

  • michaeladeler 16 maj, 2017 on 20:19 Svara

   Men tack bästa bästa du <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig