VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

WEEK SUMMARY

Michaela Deler MOBIL BILDER (3 av 6)

Hej fina! Hoppas ni mår bra? Vi har haft en lugn helg hemma, umgåtts massor tillsammans och bara myst. Ni ska få lite bilder från helgen i morgon men nu kör vi en summering av veckan.

//Hi beautiful! Hope you are feeling fine? We have had a cozy weekend at home, just hung out together and cuddled. I´ll give you some pictures from the weekend tomorrow but now lets do a summary of the week. 

Veckans bästa – Att Valter tar ersättningen på himla bra! Jag kör på samma som jag gav Livia och han verkar älska den. Ett minus är ju det gröna illaluktande bajset (förlåt för informationen), usch alltså. Minns att det var samma med Livia.

//Week´s best – That Valter likes the baby formula! I give him the same one I gave Livia and he seems to like it. One bad thing though is that his poop is all green and smells really bad (sorry for the information), ugh. I remember that it was exactly the same with Livia.   

Michaela Deler 170511 IPHONE (5 av 8)

My big little baby..

Veckans sämsta – Att jag typ fick mjölkstockning i fredags. Den smärtan alltså. Jag hade typ frossa, bröstet var stort som en melon (jag ammar bara från ena) och jag kunde bara sitta i duschen med varmt vatten och försöka få bort det. Till slut ammade jag Valter igen och får nu bara byta ut lite mål hit och dit, inte sluta så tvärt som jag trodde. Såg igår att någon hade kommenterat detta till mig, hade så behövt läsa det innan, hehe. Gör inte samma misstag, minska långsamt så brösten vänjer sig. Nu ammar jag bara typ 3-4 gånger per dag och har inget ont alls. Då snuttar han typ dessutom bara.

//Week´s worst – That I think I got engorgement this friday. That pain. I had chills, my boob were the size of a melon (I only breastfeed from one of them) and I could only sit in the shower with warm water to try to make it go away. After a while I gave up and gave Valter the breast again so now I just have to take it slow and don’t quit right away as I thought I could. I saw yesterday that someone of you had left a comment about that, which I should have been reading before, hehe. Don’t do the same misstake as me, try to take it slow so that the breast gets use to it. Now I only breastfeed him about 3-4 times a day and have no pain at all.  

Michaela Deler 170511 IPHONE (3 av 8)

Veckans köp – En ny mascara från Apoteket. Helt okej var den, dock inte min favorit. Någon som har tips på en bra mascara? Jag vill ha både bra längd och massa volym!

//Week´s purchase – A new mascara from the Pharmacy. It was totally okey, although not my favorite. Anyone who know a good mascara? I want good length and volume! 

Michaela Deler 170514 IPHONE (1 av 1)

Veckans godaste – Har ätit hemma typ varje dag denna veckan förutom lunchen på Organic så måste nog säga den! Mums för getost sallad alltså. Varm dessutom!

//Week´s tastiest – I have been eating at home almost every day this week, except the lunch at Organic so I have to say that one! Goat cheese is so yummy. I like it warm! 

Michaela Deler 170510 IPHONE (7 av 11) (kopia)

Nästa veckas planer – I morgon kommer min mamma till Spanien, dock inte till oss men ändå. Henne vill jag träffa så mycket det går. Sen kommer Jens bror med sin familj och ska bo hos oss! Jag trodde att dom skulle komma idag men det var visst i morgon, hehe. Det ska bli så himla mysigt! Vi har tänkt hitta på massor under tiden dom är här, lekland, vattenland, bada, shoppa och äta gott. Längtar!

//Next week´s plans – Tomorrow my mom arrives to Spain, although not to us but still. I want to see her as much as possible. Then Jens brother and his family comes to stay with us! I thought they were arriving today but it was tomorrow, hehe. It´s going to be so nice! We are planning to do all kind of stuff when they are here, play grounds, waterparks, go swimming, shop and eat tasty food. I can’t wait! 

Gillar ni dessa inlägg? Det blir ju typ bara en sammanfattning av veckan med samma bilder som ni sett, hehe. Det kanske mest är jag som gillar att skriva dom bara? Jag fortsätter posta dom så får ni säga till om det blir tjatigt, hehe. PUSS  <3

//Do you like these kind of posts? It´s just like a summary of the week with the same pictures you’ve already seen, hehe. Maybe it´s just mostly me who likes to write them? I´ll keep on posting them and then you will have to let me know if it gets to toughly, hehe. XOXO  <3


Annons

Kommentarer


 1. Emma 14 maj, 2017 on 20:26 Svara

  Gillar de här inläggen! Även om bilderna är samma så skiljer sig innehållet:)
  Har du skrivit något om tvåbarns”chocken”? Annars vore din uppfattning om det kul att läsa. Väntar mitt andra barn och de mesta av mina tankar går kring hur min tjej, dryga 2,5år, kommer reagera på bebisen…

  • michaeladeler 14 maj, 2017 on 20:45 Svara

   Tack <3
   Åh det är fler som undrar det! Får sätta mig ner och skriva ihop ett sånt inlägg <3<3
   Lycka till <3

 2. Johanna 14 maj, 2017 on 20:31 Svara

  Det är en härlig summering av veckan! Tycker mycket om dessa listor :) Gillar dina bilder också så fortsätt gärna med det :) Kram! Tips på mascara: Loreal Telescopic (den svarta) världen bästa på mina fransar iaf. Har använt den i flera år! Jag har långa och vill gärna få volym och att dom böjs fint & det gör verkligen den mascaran :)

  • michaeladeler 14 maj, 2017 on 20:45 Svara

   Åh tack fina <3<3 Har faktiskt inte prova den så det måste jag göra! Super tack för tips <3<3

 3. Jannike 14 maj, 2017 on 23:16 Svara

  Jag har två tips på mascaror :) Den ena är från Dior och heter typ Dior Show, bra med volym och den använder ja vid speciellare tillfällen och fester. Men på vardagarna använder jag Revolution – Amzing Curl och finns att köpa för 19 kr här https://www.luxplus.se/produkt/revolution-makeup-amazing-curl-mascara-black-55-ml

  • michaeladeler 15 maj, 2017 on 12:12 Svara

   Men åh bästa! Tack <3<3

 4. CorinneGrönholm 16 maj, 2017 on 10:25 Svara

  Jag har provat massor olika mascaror men slutar alltid att jag kommer tillbaka till min favorit från Maxfactor som heter False lash effect och är vattenfast :) världens bästa mascara!

  • michaeladeler 16 maj, 2017 on 20:20 Svara

   Åh tack! Den har jag faktiskt haft :) Gillar den <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig