VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

NEW WEEK, NEW START

Janni-deler-celisioco-1 Janni-deler-celisioco-2 Janni-deler-celisioco-22 Janni-deler-celisioco-3

Pictures from Jannis blog..

God morgon! Alltså vilken helg! Jag hade min första utekväll på flera år i lördags för att fira Luiza och jag mår fortfarande som jag förtjänar efter den, usch. Jag vill bara lägga mig på soffan och sova men det går inte med två små barn. Jag skulle inte direkt tacka nej till den här lunchen vi åt på Celisioso i fredags nu. Jag tror min kropp skulle behöva lite nyttigheter och en ginger-shot, eller två..

Nu ska jag ta en dusch och sen försöka komma tillbaka till livet igen. Jag har verkligen glömt hur det är att känna sig bakis, två dagar efter dessutom, hehe. Jag börjar bli gammal! PUSS <3

//Good morning! What a weekend! I had my first night out in years this saturday to celebrate Luiza and I still feel pretty bad, ugh. I just want to lay down on the couch and sleep but thats impossible with two kids. I really wouldn’t say no to this lunch we had at Celisioso this friday now. I think my body needs some healthy food and a ginger shot, or two..

Now I´m going to take a shower and try to get back to life again. I have totally forgotten how a hangover feels, even though it´s two days after, hehe. I´m getting old! XOXO <3


Annons

Kommentarer


 1. Sophie 20 mars, 2017 on 12:40 Svara

  Aldrig kul att vara bakis … finns nog inget värre! Tack och lov så är det väldigt, väldigt sällan det händer. 😊

  • michaeladeler 20 mars, 2017 on 21:25 Svara

   Nej usch, värsta jag varit med om, hehe. Det kommer dröja ett bra tag innan det händer igen :)
   Kram <3

 2. Annika 22 mars, 2017 on 09:30 Svara

  Jag måste vara galet ruttad för lite bakishet skrämmer inte mig som är 40+. Hehe..
  Krya!

  • michaeladeler 23 mars, 2017 on 13:27 Svara

   Hehe vad skönt för dig!! :)
   Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig