VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

GO SIT ON A CACTUS

Michaela Deler cactus (3 av 3)

God morgon! Valter vaknade bara en gång i natt, klockan 04.00, och då var det jag som väckte honom för att mina boobs höll på att sprängas, haha. Lilla tröttmössa. Han verkar må okej i alla fall, trots hans hosta. Gud så trött jag är på sjukdomar nu. Det känns som att vi har varit sjuka hela det här året, det tar liksom aldrig slut. Den här jackans budskap är exakt det jag skulle vilja säga till allt virus och alla bakterier – GO SIT ON A CACTUS. Så trött är jag, haha. Älskar jackan för övrigt. Janni hade glömt den hos mig så jag passade på att låna den då, både skön och snygg.

Nu ska jag fixa i ordning mig, skölja Valters näsa, ge Livia ventoline och andra mediciner och sen gå en promenad. Jag måste väga Valter på apoteket nu så jag har lite koll på vikten nu när han är sjuk, det känns bra. PUSS <3

//Good morning! Valter only woke up one time this night, at 04.00 am, and that was because I woke him up since my boobs was about to burst, haha. My little sleepyhead. He seems fine now, besides his cough. I´m so tired of sickness right now. It feels like we have been sick this whole year, it´s never ending. This jackets message is exactly what I would like to say to all the viruses and bacteria – GO SIT ON A CACTUS. That´s how tired I am, haha. I just love the jacket though. Janni left it at my place by misstake and then I took the opportunity to borrow it, it´s both comfy and beautiful. 

Now I´m going to get ready for the day, rinse Valters nose, give Livia some ventoline and other medications and then go for a walk. I need to check Valters weight at the pharmacy now when he is sick, I think that will make me a bit calmer knowing he gets what he needs. XOXO <3


Annons

Kommentarer


 1. Lisette 17 mars, 2017 on 12:49 Svara

  Grym du är som kämpar på med mediciner, apoteksbesök osv. Pepp till dig!! Hoppas de små blir friska snart och att det får hålla i sig länge! :)

  • michaeladeler 17 mars, 2017 on 13:13 Svara

   Tack fina <3<3
   Ja det hoppas jag med!! Längtar massor till att bara kunna va som vanligt och slippa alla sjukdomar. Nästa gång vi alla är friska så ska jag verkligen NJUTA :) hehe
   Kramar <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig