VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

YESTERDAY SNAP´S

Michaela Deler cactus (1 av 1)Michaela Deler cactus (4 av 4)Michaela Deler cactus (1 av 1)-2 Michaela Deler cactus (1 av 4) (kopia) Michaela Deler cactus (2 av 4)

God morgon! Här är lite bilder från igår. Jag, Janni och barnen promenerade till Dezentral och mötte upp Luiza för en lunch. Jag tog deras sötpotatissallad med kyckling, mums. Både barnen sov så vi satt ute trots att det typ blåste storm. Det är därför jag håller i mitt hår på båda bilderna så det inte skulle vara i hela ansiktet, om ni nu undrade det, hehe.

Nu har vi precis ätit frukost och tänkte snart åka till apoteket och köpa näsdroppar till Valter. Han har blivit mer förkyld nu så jag måste skölja rent näsan flera gånger om dagen. Stackars liten. Livia är dock mycket bättre så det är skönt! Vi hörs senare <3

//Good morning! Here are some pictures from yesterday. Me, Janni and the kids took a walk to Dezentral for a lunch with Luiza. I had their sweet potato salad with chicken, yummy. Both of the kids were sleeping so we sat outside even though it was storm. Thats why I have my hand in my hair on both pictures, otherwise I would have hair in my face, if anyone wondered, hehe. 

Now we just had breakfast and are soon about to go to the pharmacy and buy Valter some nasal drops. He´s cold is a bit worse now so I have to rinse the nose several times a day. Poor baby. Although Livia is a lot better so thats good! Talk later <3


Annons

Kommentarer


 1. så gott det ser ut

  • michaeladeler 17 mars, 2017 on 13:11 Svara

   Tack fina du <3

 2. Clarran 16 mars, 2017 on 22:33 Svara

  Tack för trevlig läsning! Sen måste jag fråga vart du köpt dunvästen, letar nu efter en😊

  • michaeladeler 17 mars, 2017 on 13:13 Svara

   Tack <3
   På marknaden här i Puerto Banus :)
   Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig