VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

BREAKFAST FOR ONE

Michaela Deler cactus (2 av 2) Michaela Deler cactus (1 av 2)

God morgon! Nu har Jens åkt i väg och jag sitter och äter frukost själv. Eller Livia sitter på golvet bredvid och Valter sover i sovrummet men ändå, hehe. Jens har ju varit med oss ganska mycket nu efter hans skada så det känns ovant att vara ensam med båda. Dagarna funkar men jag är alltid lite rädd på natten, speciellt när dom är sjuka. Tänk om man behöver åka in akut av någon andledning, om till exempel Valter blir sämre osv. Jag har ju i och för sig pappa nära, och Janni nu också men ändå. Jag ska försöka tvinga Janni att sova hos mig tills han är tillbaka på fredag, hehe.

Nu ska jag äta upp min frukost och sen fixa i ordning barnen. Jag har ett återbesök med Valter på sjukhuset kl 11.00 så jag måste börja förbereda redan nu. Det är helt sjukt vad det tar tid att få med sig själv plus två små barn när man ska iväg. Ha en underbar dag! PUSS <3

//Good morning! Now Jens left and I´m having breakfast alone. Or Livia is right next to me on the floor and Valter is sleeping in the bedroom but still, hehe. Jens have been here quiet a lot after his injury so it feels really weird to be alone with both of the kids. It´s okey during the day but I´m always afraid at night, especially when they are sick. What if I need to go to the hospital for some reason, for example if Valter gets worse etc. In the other hand I have my dad close, and Janni too, but still. I´m going to try to force Janni to sleep here until he gets back on friday, hehe. 

Now I´m going to finish my breakfast and then get the kids ready. I have a revisit at the doctors with Valter at 11.00 am so I have to start preparing for that already. It´s insane how long it takes to get yourself and two kids ready when you are going some place. Have a wonderful day! XOXO <3


Annons

Kommentarer


 1. Så gott det såg ut

  • michaeladeler 17 mars, 2017 on 13:10 Svara

   Tack <3<3

 2. Josefin 16 mars, 2017 on 07:41 Svara

  Hej fina!
  Jag har ett önskeinlägg, och det är att få höra lite om hur du och Jens har pratat och tänkt kring det här med att dela upp ansvaret kring barnen. Han verkar ju vara borta i långa perioder och framförallt ofta. Var det alltid självklart att det skulle bli du som fick va hemma först med livia och sen nu med båda (nu har han iof vart hemma mkt vad det verkar!) eller var det en diskussion kring det? Hur känner du kring det? Har ni nåt slut i tunneln, dvs en tidpunkt då han slutar med skidor? Hur blir hans relation till barnen, och kan han ta dom själv ibland så att du får komma iväg?

  Alla familjer gör olika och jag kritiserar avsolut inte, är bara nyfiken på att höra dina tankar kring detta. Det känns ibland som att man kan läsa mellan raderna i dina inlägg att du är lite bitter över att lämnas ensam med barnen, trots att du aldrig skriver det rakt ut. Och det förstår jag ju, i perioder blir det ju som att du är ensamstående. Hoppas du förstår min fråga och inte tolkar den som kritik. Kram till dig och dina ljuvligt söta barn!

  • michaeladeler 17 mars, 2017 on 13:19 Svara

   Hej!
   Vi har inte riktigt pratat om uppdelningen mellan oss, det har fallit sig naturligt :)
   Jag var den som i början pushade för barn trots att jag visste att Jens ev skulle vara aktiv elit skidåkare i några år till och jag är okej med det. Vi hjälps åt så mycket vi kan när han är hemma men vissa saker tar jag över mer då jag är ensam mycket med barnen och vi har lite av våra ”egna rutiner” utan honom. Han har nu börjat ta mer ansvar för Livia gällande läggning osv vilket funkar super, väldigt skönt för mig. Valter är fortfarande så liten så han får alltid följa med mig då jag ammar. Livia är så otroligt van att bara vara med mig och är otroligt mammig vilket gör det svårt för Jens att ta henne många gånger men det blir bättre och bättre :)

   Du har säkert rätt när du skriver att jag ibland låter lite less över att bli lämnad med barnen och det händer nog ibland, även om jag som sagt vetat om upplägget innan. Oftast är det när det är sjukdomar eller sjukhusbesök, saker som måste göras och som stressar mig, men annars funkar det ganska bra :) Hoppas det var svar på din fråga?
   KRAM <3<3

   • Josefin 17 mars, 2017 on 13:43 Svara

    Absolut, det var ett svar! Alltid intressant att höra hur olika familjer gör tkr jag. SÅ länge båda parter är nöjda i relationen så finns ju inget rätt eller fel, som vissa ibland verkar tro, typ att om man inte delar lika på precis allt mellan båda föräldrarna så gör man fel. DU är inspirerande och stark som klarar av att stundtals vara ensamstående! Och jag tycker du verkar ha det så mysigt, drömvardag ju :)

    • michaeladeler 20 mars, 2017 on 21:24 Svara

     Tack fina du <3<3
     Massa kramar till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig