VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

THESE TWO

Janni-deler-mickis-barnen-11 Janni-deler-mickis-barnen-13Janni-deler-mickis-barnen-5 (kopia)Janni-deler-mickis-barnen-10

Alltså dessa två, mitt hjärta smälter. Janni lyckas alltid få så otroligt fina bilder på dom. Valters leende är nog det absolut finaste jag vet. Han är alltid glad så man får se en del av dom under dag och jag tröttnar verkligen aldrig. Så fort han skiner upp, ler och ser sådär glad ut i ögonen vill jag typ börja gråta för att jag älskar honom så mycket. Ni vet när jag skrev om att jag var orolig för att jag inte skulle älska båda barnen lika mycket? Det kan jag säga att det gör jag nu. Flera gånger om. Båda dessa små varelser är mitt allt. Tack livet för att jag fått just dessa två. Det finns ingenting i världen som är viktigare än dom, absolut ingenting. Så länge dom finns vid min sida så spelar ingenting annat någon roll. Jag känner mig rikast i världen.

På tal om mina små skatter så är det dags för dom att sova nu. Jens åker iväg i morgon så vi har planerat att försöka se en film tillsammans och bara ta det lugnt när dom somnat. Vi brukar vara för trötta vi också för att orka se en film i vanliga fall men jag hoppas på att läggningen går bra så vi orkar, hehe. Trötta föräldrar. Ha en underbar kväll <3

//So these two, my heart melts. Janni always gets so incredibly beautiful pictures of them. Valters smile is the most beautiful thing I know. He is always so happy so you get to see a lot of those smiles during a day and I never get tired of them. As soon as he shines up, smiles and have that pure happiness in his eyes I just want to cry since I love him so much. You know when I wrote about that I was worried if I was going to be able to love both of my kids equally? I can tell you now that I really do. A thousand times around. Both of these little creatures are my everything. Thank you life for giving me just these two. There is nothing else in this world that is more important to me than them, absolutely nothing. As long as I have them by my side nothing else matters. I feel like the richest girl in the world. 

Speaking of my two treasures, it´s time for them to go to sleep. Jens is leaving tomorrow so we have planned to watch a movie together and just realax when they are sleeping. Normally we use to be too tired to watch a movie but I hope the kids fall asleep fast so that we have the energy to, hehe. Tired parents. Have a wonderful night <3


Annons

Kommentarer


 1. Farmor 13 mars, 2017 on 19:42 Svara

  Åhhh Era barn är verkligen föööör söta
  Jag saknar Er såååå. Hoppas vi kan ses i påsk
  Puss

  • michaeladeler 17 mars, 2017 on 13:09 Svara

   Tack farmor!!
   Ja det hoppas jag verkligen! Nu var det föööör länge sen <3<3
   PUSS <3

 2. Mamma 13 mars, 2017 on 21:47 Svara

  Mormors hjärtegull – sååå fina och underbara :) Tack för dom här dagarna, det var sååå mysigt att träffa er och ser fram emot nästa gång. Puss o kram och va rädda om er. Älskar dig min underbara dotter – tänk att du är mamma nu :) <3

  • michaeladeler 17 mars, 2017 on 13:10 Svara

   Ja tack själv <3<3
   Älskar dig också <3

 3. Marie 15 mars, 2017 on 18:59 Svara

  Haha, känner igen det där. Börja se ett program eller en film när kl passerat 21.00. Händer väldigt sällan numera. SÅ trött man kan vara (varje dag!!?) med två små hemma. :)

  • michaeladeler 17 mars, 2017 on 13:11 Svara

   Hehe ja, helt sjukt :)
   Kram <3<3

 4. Sophie 16 mars, 2017 on 13:20 Svara

  Om jag ska vara helt ärlig, så blir jag också lite småbölig av dina barns leenden … hur mycket värme får man inte i kroppen? Jag smälter av de sötnosarna. 🤗

  • michaeladeler 17 mars, 2017 on 13:12 Svara

   Hehe åh tack <3<3

 5. Nina 20 mars, 2017 on 21:40 Svara

  Alltså wau! Jag hittade din blogg via Janni och vill bara säga att dina inlägg är så fina! Du skriver så fint att man blir nästan tärögd. Önskar dig all lycka och glädje <3

  • michaeladeler 20 mars, 2017 on 21:45 Svara

   Me åh, fina du <3<3 Vad glad jag blir! Tack :)
   Kram <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig