VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HAIRTALK

Michaela Deler LIVIA BADA (2 av 2) (kopia)

God morgon på er! Jag har helt glömt att fråga er vad ni tycker om mitt mörka hår? Eller har jag redan frågat det? Nu är det dock en aning ljusare än på bilden men ändå, hehe. Jag är i alla fall hur nöjd som helst. Jag älskar mörkt hår!

Idag är det måndag och vi har inga planer. Jag vill hänga med Janni, gå en promenad och sen får vi se. Jens ska iväg tre dagar från i morgon så det vore bra om vi handlade innan det också, så slipper jag göra det själv med barnen. Ha en underbar dag! PUSS <3

//Good morning! I have totally forgotten to ask you what you think about my dark hair? Or have I already asked you that? Although now it´s a bit lighter than in these pictures but still, hehe. Anyhow, I really like it. I just love dark hair! 

Today it´s monday and we have no plans. I want to hang out with Janni, go for a walk and then we will see. Jens is leaving for three days tomorrow so it would be nice if we went grocery shopping before then so I don’t have to do that alone with two kids. Have a wonderful day! XOXO <3


Annons

Kommentarer


 1. Mamma 13 mars, 2017 on 17:19 Svara

  Du är sååå fin i vilken hårfärg som helst… puss o kram från mamma :) <3

  • michaeladeler 17 mars, 2017 on 13:08 Svara

   Tack mammi <3<3

 2. Sophie 13 mars, 2017 on 17:33 Svara

  Du är jättevacker i det. Klär dig otroligt bra tycker jag. Snyggt! :-)

  • michaeladeler 17 mars, 2017 on 13:08 Svara

   Tack fina fina du <3

 3. Sara J 13 mars, 2017 on 18:24 Svara

  Du är verkligen så fin.
  Men tycker nog att färgen på håret blir lite för hårt mot ditt fina ansikte. Även om håret i sig är jätte snyggt. Men jag föredrar mörkbrunt, eller ljusbrunt med slingor i.
  Kram

  • michaeladeler 17 mars, 2017 on 13:09 Svara

   Tack fina du <3 Kramar <3

 4. Karin 13 mars, 2017 on 18:59 Svara

  Du är så fin i allt du!:)

  • michaeladeler 17 mars, 2017 on 13:09 Svara

   Tack vad gullig du är :)

 5. Stina 14 mars, 2017 on 13:30 Svara

  Ååå så himla snyggt Michaela!! Såg dig skymta förbi i Jannis vlogg och OMG vad snygg du är i håret!! Du är ju så naturligt vacker så du klär i allt, men det här ger dig liksom en typ ”exotisk” look, om du förstår vad jag menar haha! 😍👌

  • michaeladeler 17 mars, 2017 on 13:10 Svara

   Men åh tack fina du <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig